Поліція Львова буде патрулювати центр на мотоциклах

Фото взято з сайту tsn.ua

Фото взято з сайту tsn.ua

Події
12 листопада 2015 09:59

Патрульна поліція Львова придбає чотири нових мотоцикли. На них поліцейські патрулюватимуть центр Львова, де складно пересуватись на автомобілях. Тендер на їх закупівлю оголосило комунальне підприємство Львова вчора, 10 листопада. Очікується, що загальна вартість мотоциклів не перевищить 600 тис. грн.

Про це в коментарі Zaxid.net розповіла начальник юридичного відділу ЛКП "Адміністративно-технічне управління" Наталія Малець. Pакупівлю здійснюють в рамках міської програми профілактики злочинності на 2013-2015 рр. "У серпні цього року ухвалою виділили 1 млн грн на покращення матеріально-технічного забезпечення патрульних поліцейських. Передбачається, що закуплене обладнання передадуть поліцейським на 10 років у безкоштовне користування. Ми отримали заявку від патрульної служби, що їм потрібні мотоцикли для швидкого реагування, ефективної роботи в центрі Львова. Тому ми оголосили торги на закупівлю 4 мотоциклів, які за середніми ринковими цінами коштуватимуть приблизно 600 тис. грн", – розповіла Наталія Малець.

Читайте також: Львівська поліція: перші підсумки роботи

За її словами, патрульна служба просила придбати їм мотоцикли Suzuki або Bajaj Pulsar. Однак, згідно із тендерним законодавством, у технічних вимогах не можна "прописувати" конкретну марку. "Ми також можемо купити аналоги інших виробників, які підходять по технічних характеристиках. Серед техвимог – 4-тактний двигун об’ємом 200-250 куб. см, механічна коробка передач, кліренс 165 мм, бак на 12-14 літрів палива та інше", – каже начальник юридичного відділу.

Компанії повинні подати свої пропозиції до 12 грудня. Тому результати закупівлі оголосять вже в новому році. Мотоцикли мають доставити поліцейським через два місяці з моменту укладення договору.

Львів у новинах:

Як змінити площу Святого Теодора у Львові: думки мешканців та експертів

Львівський супертрамвай вже красується на вулицях Києва (фото)

Львову обіцяють 600 нових трамваїв, тролейбусів і автобусів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах