Постраждала від вибуху Надія Андрухів повертається до Львова

фото з власної сторінки Надії Андрухів у соцмережі

фото з власної сторінки Надії Андрухів у соцмережі

Події
13 листопада 2015 09:55

Наступного тижня капітан української міліції Надія Андрухів, яка була важко поранена під час вибуху біля дільничного пункту міліції 14 липня у Львові, повертається в Україну. Дівчина перебувала на лікуванні у найкращих клініках Ізраїлю. Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, що 19 липня, з ініціативи Президента України Петра Порошенка, постраждалу доставили на лікування до ізраїльської державної клініки "Рамбам", де вона перебувала у реанімації. Стан молодої дівчини був дуже складний і для збереження життя українським лікарям довелось видалити частину кишківника, селезінку, а також ампутувати їй ногу. Згодом капітана міліції перевели до клініки "Еліша" для подальшого лікування.

Увесь цей час разом із мамою Надія перебувала в м.Хайфа. Комфортні умови проживання та догляду в Ізраїлі забезпечив медичний центр "Хорев".

Опісля Надія Андрухів успішно витримала операцію на суглобі ноги у медичному центрі "Іхілов" в Тель-Авіві. На даний момент українці нічого не загрожує, вона перебуває під доглядом спеціалістів. Також для Надії виготовили протез, завдяки якому вона самостійно пересувається.

Зазначимо, що загальна вартість лікування у медичних закладах Ізраїлю складає понад 100 тис дол. США. Усі фінансові питання вдалось вирішити завдяки особистому сприянню Глави української держави та підтримки Уряду Ізраїлю.

Зокрема, транспортування потерпілої до Ізраїлю, а також вартість лікування в одній із клінік, перебування в Ізраїлі Надії та її матері оплатив Благодійний фонд Петра Порошенка. Водночас, ізраїльська сторона, за домовленістю між Президентом України та Прем’єр-міністром Ізраїлю, взяла на себе витрати із лікування дівчини у державних медичних центрах "Рамбам" та "Іхілов".

Львів у новинах:

У Львові пролунали вибухи: підірвалися двоє міліціонерів (фото)

Жінку-міліціонера, постраждалу підчас вибуху у Львові, будуть лікувати в Ізраїлі

Постраждалим від вибуху у Львові міліціонерам дадуть 155 тисяч на лікування

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах