На Львівщині шахраї "обчистили" хлопця, що потребував термінового лікування

фото з сайту zik.ua

фото з сайту zik.ua

Події
20 листопада 2015 10:03

Після озвучення інформації про те, що в місті Новояворівську Яворівського району Львівської області, 18-річний Олег Качмар потребує термінового лікування за кордоном, з банківської карточки матері хлопця пані Тетяни зникли гроші.

Пропажу батьки Олега виявили, коли розпочали виробляти закордонний паспорт для сина: треба було оплатити термінове виготовлення документа. До речі, яворівські фахівці міграційної служби одразу ж пішли назустріч цій родині, а люди в черзі пропустили хлопця в кабінет.Про це повідомив інформує IA ZIK.

Разом з власкором IA ZIK батьки Олега побували у відділенні ПриватБанку, що в місті Яворові, де працівники негайно заблокували цю карточку й виробили нову. А відтак подалися в райвідділ поліції, де написали заяву, яку під свій патронат взяв начальник яворівських поліцейських Ігор Муха.

Водночас правоохоронці попросили власкора IA ZIK вже вкотре озвучити інформацію про те, що останнім часом шахраї активізувалися, тому людям слід бути пильними: в жодному випадку не називати свої банківські реквізити у телефонних розмовах.

Як стало відомо журналістові, днями шахраї обікрали ще й важко хвору дівчинку з Яворова, яку батьки мають везти на операцію за кордон.

"Шахраям з нами, вбитими горем матерями, легше розправлятися", – плаче Тетяна Качмар.

Отож подаємо нові контакти для скерування коштів доброчинцями для Олега Качмара з Новояворівська, якого необхідно якнайскоріше доправити в клініку, що в Ізраїлі:

номер карточки ПриватБанку – 4731217110771084, номер карточки Ощадбанку – 6706 3500 2628 7055 Качмар Тетяна Ярославівна, мобільний телефон: 0684246996.

На Львівщині шахраї "обчистили" хлопця, що потребував термінового лікування фото

 

Львів у новинах:

Лікарняний "комфорт" у Львові: фото від яких можна жахнутися 

Близькі про хлопця, що загинув під час різанини у Львові: Це була ідеальна дитина 

На вихідних у Львові обіцяють сніг 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах