На Львівщині поранили ножем таксиста і вкрали автомобіль

фото з сайту  ua.korrespondent.net

фото з сайту ua.korrespondent.net

Події
25 листопада 2015 16:52

24 листопада близько 21.00, до правоохоронців зателефонував 58-річний таксист. Чоловік розповів, що невідомий поранив його ножем, викрав автомобіль і поїхав у напрямку села Дмитрів. Про це повідомила  прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області.

На місце події прибули правоохоронці. Потерпілий розповів, що близько 20.00  у місті Кам’янка -Бузька  до його автомобіля сів чоловік і попросив відвезти його до  села Дмитрів. Коли вони виїхали за межі міста, незнайомець  вдарив  водія ножем у правий бік. Коли таксист вийшов з автомобіля, зловмисник сів за кермо і поїхав.

Потерпілого доставили до лікарні. Медики діагностували у нього  колото-різану рану грудної клітини.

Правоохоронці Радехівського відділення поліції, спільно з працівниками Червоноградського відділу поліції, встановили особу зловмисника. Ним виявився  22-річний місцевий мешканець. Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном  до дванадцяти років із конфіскацією майна.  Призначено судово-медичну експертизу, триває досудове розслідування.

Львів у новинах:

Львівська поліція перевірить "Львівгаз", чи правильно нараховуються платежі

Суїцид 19-річного хлопця у Львові: поліція з’ясувала обставини трагедії 

Самогубство закоханої пари у Львові: поліція з’ясувала важливі подробиці

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах