У Львові вирішили допомагати тваринам цілодобово

фото: ЛКП "Лев"

фото: ЛКП "Лев"

Події
26 листопада 2015 15:18

Через нічні ДТП та інші небезпечні ситуації за участі тварин ЛКП "Лев" розпочне працювати цілодобово. У клініці надаватимуть допомогу як безпритульним, так і домашнім тваринам. Також ЛКП "Лев" має намір провести серію тренінгів-інструктажів для працівників патрульної поліції про те, що мають робити правоохоронці, коли собака напала на людину або ж потрапила в ДТ

Директор ЛКП "Лев" Олег Мацех розповів, що зрозумів необхідність переходу на цілодобовий режим роботи, коли у середу вранці під ворітьми ЛКП працівники знайшли важко травмованого собаку.

"Ми знайшли під входом в ЛКП сильно травмованого собаку: з розтрощеною щелепою та без очей. Згодом нам розповіли, що цього собаку десь о десятій тридцять вечора на вулиці Джорджа Вашингтона збила машина. Його забрала поліція. Що було далі – достеменно невідомо. Наші працівники знайшли його вранці під ворітьми. Можна припустити, що поліцейські привезли собаку на ЛКП, але ми вже не працювали в цей час", – розповів Олег Мацех.

Він додав, що за останні півроку сталось близько десяти інцидентів, коли було необхідно, щоб ЛКП працювало і вночі. Тому директор ЛКП "Лев" запропонував на апаратній нараді в Львівській міськраді створити на підприємстві цілодобову клініку. Окрім безпритульних тварин, львів’яни зможуть привозити туди і домашніх тварин, котрим потрібна невідкладна допомога.

"Наша програма мінімум – щоб в ЛКП цілодобово чергував один фельдшер. Ідеально, якби чергували і фельдшер, і лікар. Зараз ми розробляємо план, на скільки доведеться збільшити штат підприємства", – пояснив Олег Мацех.

Крім того, він запропонував провести на ЛКП серію інструктажів для патрульної поліції, аби відпрацювати дії правоохоронців, коли стаються ДТП з тваринами або собаки нападають на людину.

Нагадаємо, що львівське комунальне підприємство "Лев" розпочало інформаційну кампанію "Прихистіть" головною метою якої є допомогти знайти нових господарів для безпритульних собак.

Джерело: zaxid.net.

Львів у новинах:

Обери собі друга: 5 собак тижня, які чекають на тебе (фото)

Увага водіям! У Львові прогнозують ожеледицю найближчим часом

Як у центрі Львова зводять Різдвяний ярмарок: фоторепортаж

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах