Завтра дитяча лікарня у Львові отримає нове обладнання

фото з сайту socportal.info

фото з сайту socportal.info

Події
02 грудня 2015 16:24

Участь у благодійному забігу "З вірою в серці" взяли понад 600 небайдужих львів’ян, завдяки яким було зібрано 21 915 гривень. На ці кошти придбали медичне обладнання для відділення новонароджених Львівської міської дитячої клінічної лікарні на вулиці Орлика.

Завтра, 3 грудня, в приміщенні Львівської міської дитячої клінічної лікарні відбудеться  офіційна передача обладнання лікарні. Як інформує прес-служба ЛМР, лікарі вже пройшли необхідне навчання по роботі з обладнанням.

Медичний заклад отримає: ультракомпактний монітор пацієнта з неонатальними датчиками (NST) "PRIZ" M3 (2 шт.), пульсоксиметр Nellcor Bedside Sp 02 (4 шт.), набір електродів SKINTACT EKl, багаторазові датчики Nellcor Bedside Sp 02.

"З допомогою цього обладнання ми можемо контролювати основні функції організму дитини: дихання, серцебиття, артеріальний тиск і насичення киснем крові. Плюсом цієї апаратури є те, що ми можемо чітко виставити показники життєво-необхідних параметрів новонародженої дитини, і якщо вони починають відхилятися від норми – спрацьовує сигнал, і одразу до дитини на допомогу підходять лікарі. Ми використовуємо це обладнання практично цілодобово, одні маленькі пацієнти одужують, а інших одразу підключаємо до апаратури", – розповів Роман Герега, заступник головного лікаря з медичних питань Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Львів у новинах:

Львів’янам змінили терміни подання показників газового лічильника 

В львівській резиденції президента відкриють "Криївку"? 

У Львові "вибуховий бум": на Сихові знайшли ще один підозрілий пакунок

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах