Як будуть штрафувати у Львові за рекламу на асфальті

фото з сайту press-centr.com

фото з сайту press-centr.com

Події
03 грудня 2015 11:36

Львівська міська рада оприлюднила звернення, в якому закликала рекламістів та підприємців, які користуються такими послугами не розписувати асфальт, а також стіни будинків трафаретними рекламними оголошеннями. Чиновники наголошують, що така реклама, чи будь-яка інша інформація, є незаконними. Відповідальність – штраф.

Зокрема, нині він коливається у розмірі від 850 до 1700 гривень. Хоча у міськраді кажуть, що готові застосовувати до порушників і більш суворі санкції, а не просто адміністративний штраф. Станом на 1 грудня, КП "Адміністративно-технічне управління" склало 30 протоколів про адміністративне правопорушення стосовно 7 суб’єктів господарювання. Цих суб’єктів встановлює поліція, куди звертається влада. 
Усі адмінпротоколи направляються до суду, щоб змусити "трафаретників" відшкодувати, як вважають львівські чиновники, збитки. Мовляв, таким чином міська територія лише забруднюється, а тому жителі міста звертаються до влади із обуренням.

Від трафаретної реклами "страждають" тротуари не лише Львова. Зокрема, у Рівному в будь-якому районі можна побачити під ногами пропозиції "реставрації ванн", а перед минулорічними виборами до ВР цей, як виявляється, незаконний метод реклами активно використовував один із кандидатів, юрист за професією. Комунальники відзначають, що їх дуже важко змити з асфальту.

Львів у новинах:

Завтра стартує туристичний проект "Ніч у Львові"

У Львові з'явилася "Добра скриня" з безкоштовними продуктами

Львів’янину на замітку: стали відомі нові тарифи на воду

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах