П'яні працівники львівського СІЗО побили на вулиці чоловіка

фото: патрульна поліція Львова

фото: патрульна поліція Львова

Події
08 грудня 2015 13:55

Сьогодні вночі, 8 грудня, львівські патрульні затримали трьох чоловіків, які посеред вулиці побили людину. Як з’ясувалося, нападники – діючі працівники львівського СІЗО, а постраждалий – колишній ув’язнений, який 2 тижні тому вийшов на волю.

Про це інформує zaxid.net.

Повідомлення про бійку на вул. Липинського, 60 надійшло до патрульних від працівниці МАФу, що розміщений за цією ж адресою. Коли патрульні прибули на місце, троє осіб били іншого чоловіка, який намагався захищатися.

Нападники не реагували на прохання припинити бійку, навпаки – завдали сильний удар потерпілому, він впав і втратив свідомість. Патрульні втрутилися в бійку, та невідомі спробували напасти на поліцейських. Патрульні задіяли газові балончики і застосували кайданки.

П'яні працівники  львівського СІЗО побили на вулиці чоловіка фото

За словами очевидців, потерпілий підійшов до МАФу придбати кави, нападники підійшли і почали його бити. З’ясувалося, що побитий два тижні тому вийшов з місць позбавлення волі, загалом відсидів 25 років. Писати заяву через побиття не захотів.

Троє нападників – діючі працівники львівського СІЗО, які, схоже, упізнали чоловіка. В одного з них вислуга 18 років, а ще одного раніше звільнили з патрульної служби міліції за отримання хабара.

Потерпілого забрала "швидка", а хуліганів доставили до відділу поліції, куди викликали внутрішню безпеку, яка повідомила, що чоловіків звільнено вчорашнім числом.

Усі затримані нападники були п’яні. Драгер встановив у двох із них 1.8 проміле та 0.35 проміле алкоголю в крові, а третій "не мав, так би мовити, здоров’я продувати драгер", йдеться в повідомленні.

П'яні працівники  львівського СІЗО побили на вулиці чоловіка фото 1

На чоловіків складено протокол за ст. 173 КУпАП "дрібне хуліганство".

Львів у новинах:

Львівська поліція затримала за кермом нетверезого дорожнього контролера

Вчора у Львові відбулася перестрілка (відео)

Львівська поліція затримала п’яного священика за кермом

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах