Поліція спробує звільнити Львів від заторів: деталі

Фото взято з сайту www.rbc.ua

Фото взято з сайту www.rbc.ua

Події
21 грудня 2015 16:34

Упродовж чотирьох місяців львівська поліція патрулює вулиці міста. За цей час у її структурі створили відділ, який займається моніторингом рапортів та заяв, аби покращити дорожній рух у Львові, звільнивши місто від заторів. Про це, а також про те, які є варіанти вирішення проблеми із заторами, розповів заступник командира батальйону патрульної поліції Юрій Качмар під час дискусії "Загальна візія стратегії розвитку Львова на найближчі 5 років", організованої Tvoemisto.tv.


Дорожні знаки та розмітка


Кожен патруль, який працює у своєму квадраті, за чотири місяці, окрім того, що виконував свою основну роботу, займався раціональним розподіленням дорожніх знаків для раціонального розподілення дорожнього руху. Зараз у поліції створений відділу моніторингу, який займається наданими рапортами, аби розподілити рух транспорту, внести пропозиції та зменшити кількість заторів.


Зупинка на проспекті Чорновола


У Львові на проспекті Чорновола маршрутки зупиняються в два ряди. Для того, щоб вирішити цю проблему, варто продовжити лінію для зупинки громадського транспорту, а також провести профілактичну роботу з водіями. Щодо цього, у нас була зустріч із перевізниками.


Паркомісця в центрі Львова


Потрібно разом із містобудуванням виділити місця для паркування в центрі й зробити їх платними. Місто мало б від цього дохід, а люди б мали де поставити автомобілі.

Львів у новинах:

Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж)

У Львові відкрили великий тренажерний майданчик під відкритим небом (фоторепортаж)

У Львові відкрили другий Зимовий парк: як це було (фоторепортаж)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах