Біля Львова пасажири "викинули" таксиста та вкрали його машину

Новина - Події - Біля Львова пасажири "викинули" таксиста та вкрали його машину

Новина - Події - Біля Львова пасажири "викинули" таксиста та вкрали його машину

Події
29 грудня 2015 12:57

Під Львовом молодики "викинули" таксиста із його авто і заволоділи його "Chevrolet Lacetti", повідомляє  "Варта1"

За даними Ігора Зінкевича, викрадено "Chevrolet Lacetti" блакитного кольору 2008 року випуску. Державний номер авто ВС 7199 ВН.

"Подія сталася 26 грудня. О 21:30 до водія таксі подзвонив на особистий мобільний телефон незнайомий і зробив персональний виклик таксі. Водій прибув на адресу Наукова 64, де у таксі сів молодий хлопець приблизно 20-ти років, спортивної тілобудови, і вказав місце призначення – вул.Шпитальна 1. Прибувши на місце, у авто підсіли ще двоє молодих чоловіків, і змінили маршут до вулиці Городоцької, гіпермаркет "Метро". Приїхавши до "Метро" компанія сказала, що немає як розрахуватися, і попросила під’їхати до магазину "Лілія" (село Зимна Вода – ред.), мовляв там підійдуть друзі і розрахуються. На кінцевому пункті призначення перебувало ще троє чоловіків, один з яких був старшого віку і не української національності. Ще одного було опізнано, як 31-річний Роман Гриневич, який давно в розшуку правоохоронців", – йдеться у повідомленні.

На "кінцевій" зупинці таксист втратив своє авто.

"Вони наказали вийти з машини, коли водій вийшов зловмисники відібрали мобільний телефон і видалили номер з якого дзвонили. Після цього почали погрожувати таксисту, вимагати 2 500 тис у.о., і виставляти різні вимоги. Водій відмовився, після чого нападники забрали документи і ключі від авто і поїхали в невідомому напрямку. Можливих очевидців інциденту просять повідомити за телефоном 093-124-93-50 або 102", – повідомив І. Зінкевич.

Львів у новинах

У Львові на дитмайданчику знайшли труп

У Львові грабіжники знімали з перехожих взуття та відразу надівали на себе

Між Східною Україною та Західною почали курсувати сидячі вагони

Куди піти у Львові на Новий рік та Різдво: програма свят

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах