Крижаний дощ перетворив центр Львова на ковзанку

Фото: http://galinfo.com.ua/

Фото: http://galinfo.com.ua/

Події
11 сiчня 2016 13:53

Сьогодні, 11 січня, в центрі Львова після учорашнього дощу на тротуарах утворилась суцільна ковзанка. Львів’яни падають та нарікають, що місто зовсім не прибирають від льоду та снігу, а хідники та вулиці ніхто не посипає піско-соляною сумішю. Журналістам Гал-інфо в центрі Львова вдалося зустріти одинокого комунальника, який намагався побороти брили льоду.

Львів’яни нарікають, що мусять іти обережно, адже і без негоди бруківка на дорогах в центрі далека від ідеального стану, а якщо додати до цього лід, воду та сніг йти практично нереально.

Натомість прес-служба Львівської міської ради повідомила, що станом на ранок в місті працювало 27 одиниць техніки.

"Як повідомили на "гарячій" лінії міста, станом на ранок у місті працювало 27 одиниць снігоприбиральної техніки. Для посипання вулиць та тротуарів використано 84 м куб піско-соляної суміші. Відтак, до прибирання залучили 17 піскорозкидувачів, 5 навантажувачів, 5 тракторів", - йдеться у повідомленні прес-служби ЛМР.

Крижаний дощ перетворив центр Львова на ковзанку фотоКрижаний дощ перетворив центр Львова на ковзанку фото 1Крижаний дощ перетворив центр Львова на ковзанку фото 2Крижаний дощ перетворив центр Львова на ковзанку фото 3

Львів у новинах:

На Львівщині змінюється розклад руху приміських електричок: деталі

У Львові збираються штрафувати власників покинутих авто 

Директор обласного АТП вирішив не обслуговувати пільговиків поліції

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах