У Львові на хабарі впіймали військового начальника

Фото взято з сайту dailylviv.com

Фото взято з сайту dailylviv.com

Події
15 сiчня 2016 18:05

Сьогодні, 15 січня правоохоронці затримали на "гарячому" начальника медичної служби мотопіхотного батальйону військової частини, повідомили в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції.

Начальник медичної служби однієї з військових частин вимагав чотири тисячі гривень "подяки" від військовослужбовця – учасника АТО, який на даний час знаходиться на стаціонарному лікуванні після контузії та перенесеного інсульту, за сприяння у оформленні йому інвалідності за станом здоров'я.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці зафіксували отримання зловмисником  першої частини хабара, яку перерахували на банківську картку 29-річного капітана.  Другу частину визначеної ним суми також було перераховано на його картковий рахунок.

Перерахування коштів двома частинами на картковий рахунок начальника медичної служби зафіксовано та долучено у якості доказів до кримінального провадження. Сьогодні, 15 січня працівники Управління захисту економіки НП України, військової прокуратури та СБУ у Львівській області на залізничному вокзалі міста Львова затримали начальника медичної служби мотопіхотного батальйону військової частини. 

Під час огляду у нього виявлено та вилучено шість банківських карток, серед яких і його банківська картка із рахунком, на яку було перераховано чотири тисячі гривень.

Військовою прокуратурою проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню, відкритому за статтею 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’ти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьх років, з конфіскацією майна".

Львів у новинах:

В Одесі вбили львів'янина, що приїхав на лікування (відео)

У центрі Львова водій збив молоду дівчину і втік з місця події

Через снігопад львівські комунальники переходять на посилений режим

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах