До кінця року львів'яни зможуть замовляти в "кабінеті мешканця" 100 послуг

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Події
17 сiчня 2016 15:12

Упродовж цього року Львівська міська рада зробить доступними на своєму сайті 100 послуг.  

"До кінця року в кабінеті мешканця будуть доступні 100 послуг, якими зможуть скористатись львів’яни. Чи всі львів’яни будуть користуватись кабінетом мешканця до кінця року? Напевно ні, проте наша мета, аби хоча б 30% наших мешканців могли замовляти послуги через комп’ютер. На сайті львівської мерії вже працює особистий кабінет мешканця, наразі найпопулярніші послуги – це довідка про несудимість, довідка про доходита звернення до мерії", - заявила Яніка Мерило, директор з інновацій Львівської міської ради в інтерв’ю "Громадське. Львів".

Вона також зазначила, що цьогоріч на сайті мерії також буде запроваджено систему електронних петицій, за прикладом тих, які можна надсилати президенту.

"Проте ми плануємо, що ці звернення не будуть працювати лише в односторонньому варіанті, аби чекати доки петиція назбирає потрібну кількість голосів. Ми теж хочемо проводити опитування, аби знати що думають мешканці на ту чи іншу тему – нам потрібен діалог. Ми будемо не просто дивитись на те що зроблено, а й міркувати як зробити так щоб це краще працювало. Я думаю, що на цьому сайті петицій ми будемо використовувати досвід Харкова", - додала Мерило.

Буде оновлено також сайт Львівської міськради – його зроблять зручнішим для користувачів, наповнять новими послугами та інформацією.

"На мою думку всі дані, які не є державною, чи комерційною таємницею, чи персональними даними, мають бути відкритими. І знову ж таки ці дані мають бути зрозумілі та з візуалізацією", - наголосила Яніка Мерило.

Львів у новинах:

"Львівгаз" запровадив додаткову телефонну лінію контакт-центру

Львів'янину на замітку: чи допоможуть звичайні противірусні ліки від свинячого грипу

Найбільші курорти Карпат засипав сніг: фоторепортаж

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах