Нардепа Парасюка у Львові поліція штрафує вже вдруге

фото з сайту xn--j1aidcn.org

фото з сайту xn--j1aidcn.org

Події
20 сiчня 2016 12:37

Патрульні поліцейські у Львові в ніч на Водохреща оштрафували народного депутата Володимира Парасюка на 425 грн. Нардеп керував автомобілем без водійського посвідчення і порушив ПДР.

Нагадаємо, Депутат Парасюк у Львові керував авто без водійського посвідчення 

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі патрульної поліції Львова, 19 січня між 12-ою та 1-ою ночі на розі вулиці Вороного та площі Міцкевича патрульні зупинили автомобіль Skoda, водій якого порушив правила дорожнього руху. Автомобіль поїхав з вул. Вороного прямо на площу Міцкевича, хоча знак дозволяє там лише поворот направо. 

За інформацією патрульних, за кермом авто був Володимир Парасюк, який не мав при собі ані водійського посвідчення, ані паспорта. Поліцейські склали на нардепа об’єднану постанову за двома статтями: порушення ПДР та керування автомобілем без водійського посвідчення.

Володимир Парасюк у коментарі ZAXID.NET розповів, що в ніч на Водохреща він разом зі знайомими з "Правого сектору" та сестрою їхали з дому Парасюка до його батьків. "Заїхав додому, щоб взяти речі і поїхав до батьків. Але сумку, у якій я завжди ношу всі документи і телефон, забув вдома", – пояснив він. 

Парасюк зазначив, що оштрафували його на 425 грн. Нардеп визнав, що дійсно порушив ПДР і пообіцяв сплатити штраф найближчим часом.

Автомобіль на арештмайданчик правоохоронці не вилучали. За кермо сіла сестра Парасюка, яка мала при собі водійське посвідчення.

Парасюк також додав, що патрульна поліція з початку її роботи штрафує його вже втретє. У липні 2015 року у Києві його оштрафували за проїзд на червоне світло. Восени нардеп отримав штраф від львівських патрульних за неправильне паркування в центрі міста.

17 жовтня 2015 року у Львові невідомі розбили вікно в автомобілі Парасюка та викрали звідти навігатор.

Львів у новинах:

Дві ДТП у Львові: в одній є поранені, друга спричинила затор (фото) 

У Львові водії маршруток вивішують оголошення: "Пільги лише для учасників АТО" 

Львівський банкір за 7 років привласнила більше мільйона гривень вкладників

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах