На площі Ринок у Львові демонтують дерев'яні будиночки Різдвяного ярмарку

Фото взято з сайту www.bukflower.com.ua

Фото взято з сайту www.bukflower.com.ua

Події
20 сiчня 2016 13:52

Сьогодні розпочався демонтаж дерев’яних будиночків на площі Ринок та на проспекті Свободи.

На Різдвяному ярмарку традиційно працювали три сектори: виставка-продаж товарів та виробів народних майстрів, гастрономічний сектор із стравами національних кухонь та "Територія різдвяного настрою".

Для гостей цьогоріч була підготовлена насичена програма: відкриття ярмарки та міської ялинки, святкування католицького Різдва, проект "100 вертепів", фестиваль "Спалах Різдвяної звізди" та хода звіздарів.

"Напередодні Різдва на ярмарку започаткували ще одну дуже хорошу традицію – провели традиційну передріздвяну вечерю просто неба, аби якомога більше людей дізнались давні традиції святкування Різдва. Вперше відбувся Міжнародний Різдвяний фестиваль, де протягом двох днів фольклорні колективи та етно-гурти з Польщі, Литви, Чехії та України колядували разом із львів’янами та гостями нашого міста. І за доброю традицією, на завершення Різдвяних свят та у останні дні роботи ярмарку тут відбувся конкурс льодових скульптур", - повідомила компанія "Львівські ярмарки".

"Компанія "Львівські ярмарки" співпрацює з реабілітаційним центром "Патріот", тож на Різдвяному ярмарку працювала крамничка із свічками та іконами, які виготовили бійці, що повернулись із зони АТО. Також підприємці-учасники ярмарку долучились до допомоги потребуючим дітям – передали подарунки у дитячий будинок у селі Сасів Золочівського району Львівської області", - додали організатори.

Нагадаємо, Різдвяний ярмарок працював протягом 40 днів, з 12 грудня 2015 року до 19 січня 2016 року.

Львів у новинах:

Дві ДТП у Львові: в одній є поранені, друга спричинила затор (фото) 

У Львові водії маршруток вивішують оголошення: "Пільги лише для учасників АТО" 

Львівський банкір за 7 років привласнила більше мільйона гривень вкладників

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах