Львівські ресторани тероризували "мінуванням " з Луганська

Фото взято з сайту www.krasproc.ru

Фото взято з сайту www.krasproc.ru

Події
02 лютого 2016 12:00

Повідомлення про замінування львівських ресторанів надійшло з Луганської області. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія, передає прес-служба ЛОДА.

"Особу кібертерориста не встановлено. Проте працівники поліції та СБУ відслідкували місце перебування зловмисника. Зокрема, повідомлення про замінування надійшло з території Луганської області. Зловмисник використав електронну скриньку російського "поштовика" Яндекс, сервер якого розташований у Москві", – повідомив Загарія.

За його словами, цей злочин правоохоронці кваліфікують як кібердиверсію, спрямовану на дестабілізацію ситуації у Львові та Львівській області.

Загалом кіберзлочинець сьогодні "замінував" десять закладів громадського харчування: серед них – ресторани "Старгород", "Гасова Лямпа", "Кумпель", "Криївка", "Корзо" та інші. Як і у випадку зі замінуванням ресторану "Прага", зловмисник вимагає щомісячного перерахування коштів. В іншому випадку погрожує такі диверсії здійснювати постійно.

За інформацією правоохоронців, жоден факт "замінування" львівських ресторацій не підтвердився.

Як повідомлялося, сьогодні, о 7.20 на електронну адресу кол-центру Служби безпеки України у Львівській області надійшло повідомлення про замінування закладів громадського харчування у центральній частині Львова.

Читайте також: 

10 тисяч або замінування: як у Львові шахраї шантажують бізнесменів

У Львові збільшилась кількість померлих від грипу

Як у Львові згадуватимуть Скрябіна: 4 тематичні заходи

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах