Коли відкриють найбільший у Львові торгівельно -розважальний центр: деталі

Новина - Події - Коли відкриють найбільший у Львові торгівельно -розважальний центр: деталі

Новина - Події - Коли відкриють найбільший у Львові торгівельно -розважальний центр: деталі

Події
04 лютого 2016 15:08

Відкриття найбільшого у Львові торгово-розважального центру "Victoria Gardens" знову перенесли на шість місяців. Згідно з повідомленням прес-служби управляючої компанії, відкриття ТРЦ планують у серпні поточного року, хоча раніше дата відкриття планувалось на 20 лютого 2016 року. Нині девелоперській компанії "Фенікс-Капітал" вдалось здати в оренду 55% торгових площ комплексу, ще 20% перебувають в стадії узгодження. За даними компанії нещодавно вдалось домовитись з компанією "Фокстрот" про розміщення їх магазину побутової техніки у комплексі, при цьому "Фокстрот" стане так званим якірним оператором для комплексу.     

Крім того тут вперше відкриють свої магазини у Львові італійський взуттєвий бренд Baldinini та російська компанія Carlo Pazolini, яка позиціонує себе як міжнародна.

"В теперішніх економічних умовах об’єм досягнутих з орендарями угод на рівні 75% свідчить про високу цікавість рітейлерів до Victoria Gardens", – переконаний комерційний директор компанії "Фенікс-Капітал" Музафер Кюпе.

Будівництво ТРЦ розпочали ще 8 років тому – у жовтні 2007 року. Торговий центр мав називатись "Леополіс Центр" і належав "Торговій компанія "Інтермаркет" відомого у Львові бізнесмена Романа Шлапака, засновника бренду "Арсен". Через кризу 2008-09 проект заморозили, а згодом змінився і власник об’єкту – ним стала компанія "Фенікс Капітал". Будівництво відновили влітку 2013-го і планували відкрити для відвідувачів у липні 2015 року.

Довідка. ТРЦ "Victoria Gardens" – розташований на перехресті вулиць Наукової та Кульпарківської. Має три рівні, загальна площа – 102 тис кв.м, торгова – 54,5 тис кв.м. Інвестиції в проект склали $110 млн. В ТРЦ відкриють понад 160 магазинів включно з продуктовим гіпермаркетом "Сiльпо". Паркінг на 2 тисячі машин. 

Львів у новинах:

Парк культури пропонує львів'янам зробити особистий "альбом кохання"

Стало відомо коли трамваї №5 та №6 поїдуть по Замарстинівській

У Львові відремонтують кілька театрів: перелік 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах