У Львові поліцейського, що сів п'яним за кермо, звільнили з посади

Фото взято з сайту focus.ua

Фото взято з сайту focus.ua

Події
05 лютого 2016 12:24

У Львові поліцейського звільнили за водіння у нетверезому стані. Таке рішення прийняв т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія за результатами службової перевірки. Про це інформує прес-служба управління.

"За грубі порушення службової дисципліни, Дисциплінарного статуту ОВС України, Закону України "Про Національну поліцію", на старшого сержанта поліції накласти дисциплінарне стягнення – звільнення від служби в поліції", – йдеться в наказі, підписаному Дмитром Загарією.

Нагадаємо, 26 листопада 2015 року у Львові працівники патрульної поліції зупинили автомобіль "Опель", у якого не працювали зовнішні освітлювальні прилади. Під час перевірки документів патрульні відчули від водія запах алкоголю. Пройти тест на вміст алкоголю у крові та експертизу водій відмовився. Згодом поліцейські з’ясували, що водій "Опеля" – сержант поліції, працівник одного з львівських відділів поліції. На водія було складено адміністративний протокол за ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП та рішенням суду накладено стягнення – штраф у розмірі 3400 гривень. Окрім того, за цим фактом ГУ Національної поліції у Львівській області було призначено службову перевірку, за результатами якої був виданий наказ про звільнення цього працівника поліції зі служби у Національній поліції України.

Також раніше у Львові кількох поліцейських звільнили через п’яну бійку, а ще кількох – через сон на службі.

Львів у новинах:

Львівська залізниця відмінила два поїзди

Стало відомо коли трамваї №5 та №6 поїдуть по Замарстинівській

Стало відомо, які львівські вулиці відремонтують у цьому році

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах