Молодий львів'янин врятував дитину з палаючої квартири

фото з сайту www.grebenka.com

фото з сайту www.grebenka.com

Події
05 лютого 2016 17:57

Щоби врятувати від вогню та їдкого диму 9-річну дівчинку, яка сьогодні залишилася сама в палаючій квартирі в будинку на вулиці Кульчицькій, 16-а, у 26-річного львів’янина Назара Семчія було кілька хвилин.

Про це в коментарі "Вголосу" розповів сам Назар Семчій.

Нагадаємо, У  Львові дитина влаштувала пожежу

За його словами, спочатку він почув галас надворі, а згодом, коли виглянув у вікно, побачив, що з вікна та балкона сусіднього будинку йде дим. Молодик одразу вибіг на вулицю і разом із двома чоловіками спробував допомогти дівчинці вибратися з квартири.

"Чоловіки підсадили мене на дашок, але я не зміг протиснутися через металеву решітку, яка закривала балкон. Ми спробували розпиляти її ножівкою по металу, але швидко зрозуміли, що не маємо стільки часу: вогонь швидко підступав. Тоді втрьох натиснули на метал – і решітка підділася. Я заліз на балкон і витягнув дівчинку, яка стояла поруч і дихала в рушничок, як їй підказали люди. Вже за 5 хвилин до будинку під’їхали пожежники й підбігла мати дівчинки", – розказав Назар.

Хлопець каже, що йому вперше довелося рятувати з полум’я дитину, але страху не було.

"Страху не було, лише розуміння, що для порятунку є кілька хвилин. На щастя, все склалося добре і дівчинка не постраждала, лише злякалася", – поділився Назар.

Молодик також додав, що коридор у квартирі було обшито пластиковою вагонкою, яка швидко горить і виділяє велику кількість їдкого диму, тому дівчинка могла просто задихнутися.

Пожежа у квартирі сталася через те, що дівчинка бавилася із сірниками та свічкою. Згодом стало відомо, що в помешканні не було світла і малеча намагалася запалити свічку, щоб у кімнаті стало світліше.

Львів у новинах:

На лікування хлопчиків, яких збили на "зебрі" у Львові, збирають гроші

Тяжкохворий Максим Стасів нарешті вилетів на лікування за кордон (фото)

На "зебрі", де збили двох дітей, машини й досі порушують правила (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах