Для львівських водіїв з'явилося 9 онлайн-сервісів

фото з сайту vc.ru

фото з сайту vc.ru

Події
13 лютого 2016 16:30

Для водіїв та власників автотранспорту Львова стали доступні онлайн на порталі державних послуг IGo дев’ять популярних послуг. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив в.о. директора Регіонального сервісного центру МВС України у Львівській області Сергій Клочко.

"Це своєрідний експеримент Територіального сервісного центру міста Львова. Насправді це лише один невеличкий крок на шляху до впровадження електронного формату обслуговування клієнтів та покращення якості і швидкості надання послуг. Як на мене, наше стратегічне завдання – співпраця з органами місцевого самоврядування, які мають величезний досвід як у наданні електронних послуг, так і в консультаційному напрямку. Але що найважливіше – на відміну від загальнодержавного порталу IGov, створені на їх базі відповідні центри, максимально наближені до львів’янина", – написав Сергій Клочко:

Для львівських водіїв з'явилося 9 онлайн-сервісів фото

"Друзі! Маємо гарне закінчення робочого тижня! Співпрацю з порталом державних послуг IGov розпочато!

Відтепер усі водії та власники автотранспорту міста Львова через інтернет можуть замовити дев’ять послуг! Їх перелік є на сайті IGov!

Це своєрідний експеримент Територіального сервісного центру міста Львова! Сподіваюсь, що старт стане успішним!

Хочу подякувати усій команді, яка працювала над цим проектом! Olga Stets, Павло Курбацький , Jaanika Merilo, Tim Aleksandronets, Олександр Плашовецький , Vladyslav Kryklii – ми всі попрацювали на славу!

Друзі! Насправді це лише один невеличкий крок на шляху до впровадження електронного формату обслуговування клієнтів та покращення якості і швидкості надання послуг. Як на мене, наше стратегічне завдання – співпраця з органами місцевого самоврядування, які мають величезний досвід як у наданні електронних послуг, так і в консультаційному напрямку. Але що найважливіше – на відміну від загальнодержавного порталу IGov, створені на їх базі відповідні центри, максимально наближені до львів’янина. Тому робимо ставку на це!

Вже пророблено колосальний обсяг роботи. Зокрема, найкращі фахівці Львова адаптували усі технологічні картки послуг і зробили їх зрозумілими та доступними для користування.Jaanika Merilo Andriy Vyshnevskyy Андрій Москаленко, Леся ЯблонськаІван КоржовTim Aleksandronets Валентина Бартошик – ви супер професіонали! Не збавляємо оберти!!!!"

На порталі IGov для львів'ян вже доступні 9 послуг щодо автомобілів:

- зміна анкетних даних власника транспортного засобу; 

- зняття транспортного засобу з обліку для реалізації;

- перереєстрація транспортного засобу при заміні номерного знаку;

- перереєстрація транспортного засобу на нового власника за договором купівлі-продажу;

- перереєстрація транспортного засобу на нового власника по успадкуванню;

- перереєстрація транспортного засобу при відачі дубліката свідоцтва;

- перереєстрація транспортного засобу при переобладнанні без зміни ном.агрегатів;

- реєстрація транспортного засобу привезеного з-за кордону;

- реєстрація транспортного засобу придбаного в торгівельній організації (нові транспортні засоби).

Аби скористатись однією з цих послуг, необхідно увійти в систему через BankID або електронно-цифровий підпис. Потім заповнити коротку форму, завантажити необхідні відскановані документи і натиснути кнопку "Замовити послугу". Після цього ваша заявка буде прийнята в роботу. В подальшому ви будете отримувати листи на зазначений вами e-mail, з інформацією про стан заяви.

Якщо ви слідували інструкціям і все вірно заповнили, отримаєте подальші інструкції (дату/час візиту, адресу, пакет необхідних документів, реквізити для сплати вартості послуги).

Нагадаємо, у грудні у на Львівщині замість міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділів запрацювали сервісні центри. Вони розташовуються у тих самих приміщеннях, де раніше були так звані МРЕВ. На Львівщині загалом працює сім таких територіальних сервісних центрів.

Львів у новинах:

Привіт PayPal: українцям дозволили отримувати електронні платежі з-за кордону

На Львівщині поліцейські зі стріляниною затримували водія (відео) 

Як у Львові пройшла акція "Велосипедом на роботу" (фото) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах