У Львові намагаються заборонити концерт SunSay (відео)

фото з сайту lime.apostrophe.com.ua

фото з сайту lime.apostrophe.com.ua

Події
25 лютого 2016 16:02

7 квітня виступом у Львові SunSay має розпочатися всеукраїнський концертний тур Андрія Запорожця, відомого як лідера музичного проекту SunSay. Проте, у зв’язку із конфліктною ситуацією, що виникла під час національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення 2016", деякі львів’яни не хочуть, щоб у місті відбувся його концерт. Як розповів Tvoemisto координатор Економічного бойкоту Олег Радик, представники руху будуть просити в управління культури Львова заборонити концерт.

Нагадаємо, що свого часу ЛМР намагалась  заборонити концерти деяких виконавців, таких як Ані Лорак, Таісія Повалій тощо. Тодішня заступниця начальника управління культури  Ірина Магдиш розповіла ZAXID.NET, що з юридичної точки зору права заборонити якийсь концерт чи виставу немає. "Це мусить вирішити громада. Якщо виникне така громадська ініціатива, то, звичайно, ми її підтримаємо. Але юридично ми не маємо важелів щось забороняти".

Нагадаємо, скандал виник через виступи SunSay у Росії та окупованому Криму. В інтерв’ю Андрій Запорожець зазначив, що не планує припиняти концерти у Росії. "У мене величезна аудиторія в Росії. Мене там люблять і чекають. Ця аудиторія довго формувалася - ще задовго до сумних подій. Для мене не має значення - концерт у Львові, або в Москві. Я не ділю свою аудиторію. Люди, які засуджують мене - це, напевно, не моя аудиторія. Але я можу їх зрозуміти. У нас сильний зв'язок з Росією. Ми записуємося у Санкт-Петербурзі. У нас насправді половина колективу SunSay - росіяни. Я не виправдовуюсь, але я буду продовжувати виступати в Росії", - наголосив музикант.

Львів у новинах:

Студенти зняли фільм про дитинство Кузьми Скрябіна (відео)

СБУ оприлюднило відео депортації скандальної редакторки "Інтера"

У Львові почнуть перевірку спортивних комплексів через інцидент зі "Sport life"

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах