"Отелло" зі Львівщини влаштував криваву бійню, а потім підірвався на гранаті (фото, відео)

Новина - Події - "Отелло" зі Львівщини влаштував криваву бійню, а потім підірвався на гранаті (фото, відео)

Новина - Події - "Отелло" зі Львівщини влаштував криваву бійню, а потім підірвався на гранаті (фото, відео)

Події
04 березня 2016 16:30

Знавіснілий чоловік підірвав себе і діда екс-подружжя, перед цим з рушниці поранив її співмешканця.


Повернулася до колишнього


Історія кохання між 33-річною жінкою та 42-річним чоловіком із села Петриків за декілька кілометрів від Тернополя почалася ще кілька років тому. Після цукерково-букетного періоду пара вирішила жити разом, незабаром народилася дитина ... Але до загсу щасливі закохані так і не дійшли - жили в цивільному шлюбі. Потім у глави сімейства з'явився шанс добре заробити за кордоном - чоловік поїхав в Італію.

І чи то почуття на відстані згасли,  чи щось між ними не склалося, але через якийсь час Оксана (ім'я змінено - Авт.) знайшла йому заміну, вийшла заміж за 55-річного чоловіка з Самбора Львівської області. Чоловік виявився ревнивим, та й руку міг підняти - дівчина частенько ходила в синцях. Втомившись від постійних домашніх скандалів і побоїв, вирішила повернутися додому в Петриків. Так співпало, що в той  час з Італії повернувся і її екс-коханий - і почуття спалахнули з новою силою.

"Отелло" зі Львівщини влаштував криваву бійню, а потім підірвався на гранаті (фото, відео) фотоПоранивши співмешканця коханої, ревнивий чоловік кинув вибухівку в вікно її будинку. Фото: сектор комунікації ГУ НП в Тернопільській області.


Погрожував убити


Та тільки відпускати її офіційний чоловік не збирався. Розлучитися вона з ним не встигла, але заяву подала.

- На цьому він її і підловив напередодні ввечері, 3 березня - сказав, що привіз готові документи на розлучення, - зітхають сусіди. - Коли вийшла, почав благати її повернутися, а коли побачив, що не діє, став погрожувати. Говорив, що "вб'є, якщо не повернеться", навіть рушницю показав - мисливську.

Дівчина так нікому і не зважилася розповісти про буйного, та ще й озброєного, чоловіка. А на ранок сусіди вже викликали поліцію, почувши в її дворі стрілянину.

- Переговорити з ним вийшов Саша, співмешканець Оксани і батько їх спільної дитини, - зазначають знайомі пари. - Чоловік по ньому вистрілив з рушниці, і щось кинув у вікно їхнього будинку - пролунав вибух. У той час Оксана з дідусем, її молодший брат і її дитина були вдома. На щастя, в той момент всі вони були в іншій кімнаті - ніхто не постраждав.

"Отелло" зі Львівщини влаштував криваву бійню, а потім підірвався на гранаті (фото, відео) фото 1

Чоловік замкнувся з заручником, 81-річним дідусем, в літній кухні і підірвав гранату. Обидва загинули на місці.

Фото: сектор комунікації ГУ НП в Тернопільській області.

Почувши вибух, до будинку почали збігатися люди. Усвідомивши, що загрози колишнього вбити її незабаром можуть реалізуватися, дівчина втекла до сусідів. Через хвилину приїхала поліція і вивела з дому дітей. А 81-річного дідуся оскаженілий Отелло взяв в заручники і замкнувся з ним в літній кухні. На місце прибули бійці спецпідрозділу "Сокіл", оголосили операцію "Грім".

- Ні на які вмовляння скласти зброю і здатися, або хоча б відпустити діда, він не піддавався, взагалі ніяк не реагував, - відзначили "КП" в Україні "в секторі комунікації ГУ Національної поліції в Тернопільській області. - Стріляв у бік поліцейських пару разів з рушниці. А потім пролунав ще один вибух. Поліцейські зламали двері. Той, хто стріляв і дідусь вже були мертві - їх убило осколками гранати, яку підірвав чоловік.

"Отелло" зі Львівщини влаштував криваву бійню, а потім підірвався на гранаті (фото, відео) фото 2

Загиблий намагався повернути дружину.

Фото: сектор комунікації ГУ НП в Тернопільській області.

Пораненого співмешканця Оксани забрали в лікарню - у нього вогнепальне поранення плеча. Загрози для життя немає, але чоловік потрапив в реанімацію.

Де загиблий дістав зброю і вибухівку, встановлюється. Як відзначають в поліції, він не був учасником АТО, але був активним учасником Майдану.

Відео: сектор комунікації ГУ НП в Тернопільській області.

PM75image003


ОФІЦІЙНО


- Слідчі працюють на місці події, - відзначили "КП" в Україні "в секторі комунікації ГУ Національної поліції в Тернопільській області. - З місцевих жителів і співробітників поліції ніхто не постраждав. Відкрито кримінальні виробництва за статтями" умисне вбивство "," незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами "," незаконне позбавлення волі "КК України.

 Львів у новинах:

Масове отруєння у львівській школі підкосило 50 дітей 

Львівська поліція викрила "мінера" торгівельного центру: ще одного розшукують (фото) 

Як у Львові шахраї наживаються на "візових" питаннях 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах