У Львові через ремонт перекрили 4 вулиці: де саме

Фото взято з сайту movdorstroy.ru: movdorstroy.ru

Фото взято з сайту movdorstroy.ru: movdorstroy.ru

Події
14 березня 2016 09:38

Для проведення ремонтних робіт з понеділка, 14 березня, і до 1 серпня цього року для проїзду буде закрита вул. Мечнікова на ділянці від вул. Пекарської до будинку №10 (пологовий будинок). 

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, на сьогодні ремонтні роботи тривають на ділянці від вул. Пекарської до вул. Шімзерів. Зараз тут йдуть роботи з прокладання каналізаційного колектора.

Крым того, на початку березня почалися ремонтны работи на вул. Франка. Вона закрита на ділянці від вул. Снопківської до вул. Свєнціцького. Через це буде змінено рух чотирьох міських автобусних маршрутів: 4а, 26, 30 та 53.

А з суботи 5 березня для проїзду закрили ділянку, де стикаються вулиці Рутковича - Паркова - Франка. Відтак, вулиця Рутковича є непроїзною.

Вул. Івана Франка буде перекритою до 1 липня 2016 року.

Як попередили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, автобуси маршрутів № 4-А, №26, №30, №53 здійснюватимуть об’їзд за такою схемою: від центру – вул. Волоська – вул. Кубійовича – вул. Свенціцького – вул. І.Франка. У зворотному напрямі – вул. Панаса Мирного – вул. І.Франка – вул. Свенціцького – вул. Снопківська.

Львів у новинах:

По багатому: Львовом роз'їжджає колекційний Rolls-Royce (ФОТО) 

На Львівщині зіткнулися автобуси: двадцять постраждалих (фото) 

У Львові маршрутка з пасажирами потрапила в ДТП (фото) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах