Постраждала від теракту Надія Андрухів повернулася на роботу (відео)

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
15 березня 2016 10:58

Надія Андрухів, яка  постраждала від теракту у липні минулого року у Львові, повернулася на роботу, правда на іншу посаду. Тепер колишній дільничний інспектор працює у міліцейському відділку з паперами. Про це йдеться у сюжеті телеканалу СТБ.

14 липня 2015 року у Львові біля двох відділів міліції пролунали вибухи.

Нагадаємо, У Львові пролунали вибухи: підірвалися двоє міліціонерів 

Внаслідок одного з них постраждала поліціянтка Надія Андрухів. Зараз жінка повернулась до роботи. Працює, як і раніше, у відділку поліції.

Замість лівої ноги у жінки тепер протез. Каже, що раніше підніматися по сходах на роботі  було важко, проте нині вже все добре.  Щоправда, на попередню посаду дільничого жінка, через інвалідність,  більше ніколи не повернеться. Нині вона у відділку відповідає за папери.

"Зараз робота значно легша, ніж була до того. Більше немає нічних чергувань", - стверджує Надія Андрухів

14 липня  біля двох відділів міліції пролунали вибухи. Прокуратурою Львівської області організовано розслідування за фактом організації терористичних актів у Львові, унаслідок чого поранено двох працівників органів внутрішніх справ.

У липні 2015 року постраждалу доставили на лікування  до ізраїльської державної клініки "Рамбам", де вона перебувала у реанімації. Стан молодої дівчини був дуже складний і для збереження життя українським лікарям довелось видалити частину кишківника, селезінку, а також ампутувати їй ногу. Згодом капітана міліції перевели до клініки "Еліша" для подальшого лікування. Увесь цей час разом із мамою Надія перебувала в місті Хайфа, перебуваючи в медичному центрі "Хорев".

Опісля Надія Андрухів успішно витримала операцію на суглобі ноги у медичному центрі "Іхілов" в Тель-Авіві. Зараз львів’янці нічого не загрожує, вона перебуває під доглядом спеціалістів. Також тоді для Надії виготовили протез, завдяки якому вона самостійно пересувається.

Львів у новинах:

В Ізраїлі поранену під час теракту Надію Андрухів зібрали "по шматочках" (відео)

Вирішено хто оплатить лікування в Ізраїлі постраждалої під час теракту Надії Андрухів 

Постраждала від вибуху Надія Андрухів повертається до Львова 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах