Львів перетвориться на Smart city: чого очікувати

Новина - Події - Львів перетвориться на Smart city: чого очікувати

Новина - Події - Львів перетвориться на Smart city: чого очікувати

Події
18 березня 2016 11:59

Львів перетвориться на Smart city: на сесії Львівської міської ради депутати ухвалили Програму цифрового перетворення міста.

Програмою передбачено відкритий бюджет, електронний квиток, впровадження електронно-медичної картки в міських лікарнях та поліклініках,  створення єдиної бази пацієнтів, інтерактивні класи у школах, облаштування електронних інформаційних табло на зупинках, система моніторингу ефективності теплопостачання та водопостачання, замовлення довідок через інтеренет – це деякі з заходів, які передбачені у Програмі".

Міська рада Львова дала першу відповідь на петицію щодо електронного квитка

Деякі пункти програми перетворення Львова на Smart city уже реалізовуються – це, зокрема, створення Особистого кабінету мешканця, запровадження електронних петицій до Львівської міської ради, системи онлайн закупівель ProZorro.

Львів`яни перші в Україні зможуть отримувати документи та оплачувати держпослуги без черг Відео

 "Програма насамперед націлена на людей і покращення їх життя. І нам потрібно буде змінювати свої звички, наприклад, вже не ходити до ЛКП по довідки, а замовляти їх онлайн", – наголошують у мерії..

За словами депутатів, результатом впровадження цієї програми стануть оптимізовані дорожній рух, робота громадського транспорту, енергоспоживання та зменшені бюджетні витрати. Нагадаємо, відповідно до стратегії розвитку Львова до 2020 року, передбачено запровадження інформаційних технологій в усіх сферах життя міста.

ТОП 6 речей, у яких Львів став першим в Україні

Львів перетвориться на Smart city: чого очікувати фото

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах