Львів’ян кличуть на прибирання Левандівки: як долучитись?

Фото з сайту oskol-journal.ru

Фото з сайту oskol-journal.ru

Події
01 квiтня 2016 15:56

Головний захід проекту – прибирання лісопарку Білогорща. Відбудеться толока у суботу, 2 квітня.

За словами ініціатора проекту "Чиста перемога" Наталії Кузьми, люди роками засмічують ліс на Білогорщі. Тому цьогоріч вирішили перетворити толоку в екопроект, аби залучити якомога більше людей, висадити нові дерева та навчити дітей і дорослих переробляти і сортувати сміття.

Також підтримають активістів учасники масштабної загальноміської кампанії "З нами місто розквітає", яка вже чотири роки поспіль проходить у Львові напередодні Великодніх свят.

Небайдужих львів’ян просять підходити на 10.00 год. Є три місця збору: вул.Широка, ТЦ "ВАМ", пам’ятник Шухевичу, перехрестя вулиць Лаврівського та Стадників. Кожна ділянка матиме координатора. Для учасника, який збере найбільшу кількість пакетів сміття, передбачена винагорода.

У суботу, 2 квітня, о 13.00 год. мешканці планують висадити пам’ятну алею нових дерев, оскільки ліс потерпає від незаконної вирубки. 

3 квітня о 15.00 год. сімейна студія розвитку дитини "Веселі гарбузенята" організовує майстер-клас для дітей з мистецтва ресайклінгу - другого життя використаних речей.

Джерело: tvoemisto.tv

Львів у новинах:

"Львів у блакитному 2016": як долучитися до акції

Якою буде погода у Львові на вихідні

На травневі у Львів: Укразалізниця розпочала продаж квитків

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах