Львів'янин, який зник скориставшись "Blablacar, працював помічником судді

Новина - Події - Львів'янин, який зник скориставшись "Blablacar, працював помічником судді

Новина - Події - Львів'янин, який зник скориставшись "Blablacar, працював помічником судді

Події
05 квiтня 2016 14:30

Тарас Позняков, який виїхав учора, 5 квітня о 06:00 зі Львова і пропав у Києво-Святошинському районі орієнтовно о 11:10 працював помічником судді у місті Львові. Про це повідомили Depo у ГУ Національної поліції Львівської області. 

На місці попереднього, орієнтовного зникнення хлопця перебуває його батько, а також співробітники поліції Київської області. 

Справу тримають на контроль особисто керівник поліції міста Львова Антон Пузиревський та очільник поліції Києва Юрій Зозуля. 

Водночас у спільноті "Варті-1" окремі учасники, посилаючись на свої джерела, пишуть, що за хлопця можуть вимагати викуп, однак цю інформацію у правоохоронних органах не підтвердили. 

Львів'янин, який зник скориставшись "Blablacar, працював помічником судді фото

vk.com

Нагадаємо: Сьогодні вночі недалеко від селища Бобриця Києво-Святошинського району пропав Позняков Тарас Олександрович (1991 р.н.). Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook відома волонтер Емма Шиманович (Мамаєва), 25-річний хлопець їхав зі Львова до столиці на дуже важливу зустріч, взяв собі попутників на сайті bablacar.ua і пропав зі зв'язку.

Нагадаємо, Допоможіть розшукати: львів'янин, зник скориставшись "Блаблакаром"

Львів'янин, який зник скориставшись "Blablacar, працював помічником судді фото 1

"Тарас виїхав зі Львова до Києва на своєму автомобілі Audi A6 (номерний знак ВС4446СI) сірого кольору, зв'язавшись по сайту bablacar.ua, він взяв собі попутників. По дорозі зв'язок обірвався. На важливу зустріч в Києві Тарас так і не з'явився. Зв'язку немає до цих пір. Якщо Ви побачили автомобіль, Тараса або Вам знайомі люди, з якими їхали разом з ним, будь ласка, зателефонуйте за номером 067 353 44 22 Олександр або 102 ", - написала на своїй сторінці Шиманович.


Відкрили справу


За словами Світлани Добровольської, наразі Тараса Познякова правоохоронці офіційно оголосили в розшук. Співробітники львівської та київської поліції спільно встановлюють місце перебування хлопця та трьох його попутників. Крім того, поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу "Умисне вбивство". Однак Добровольська зазначила, що у випадку зникнення людини зазвичай відкривають справу за такою статтею. Наразі, за її словами, Тараса Познякова правоохоронці не знайшли.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі поліції Київської області, київські правоохоронці отримали орієнтування і шукають зниклого львів’янина. Інформацію, яку поширюють окремі користувачі соцмереж про те, що Тараса Познякова знайшли під Києвом, у поліції не підтверджують.


Встановили попутників


Тим часом, родичам хлопця вдалося встановити, яких попутників Тарас взяв в свою машину. З'ясувалося, що за допомогою bablacar.ua Позняков вирішив підвезти Мазарчук Олега Віталійовича (Київ, 07.12.1969 р.н.) та Дем'яна Володимира Григоровича (Чернівецька область, 24.02.1983 р.н.)

 

1

 

2

З Мазарчуком вже зв'язалися родичі зниклого хлопця. Чоловік підтвердив, що реєструвався на сайті, але з Тарасом Познякова так і не поїхав. Алібі Мазарчук, як запевняють в ініціативній групі з пошуку хлопця, вже підтвердилося.

Львів'янин, який зник скориставшись "Blablacar, працював помічником судді фото 2


 Загубились нитки


Що сталося з другим попутником, який зареєструвався на bablacar.ua, на даний момент невідомо.

Як написала на своїй сторінці в Facebook волонтер Емма Шиманович (Мамаєва), в селищі Бобриця, де обірвався зв'язок з Тарасом, хлопця бачили на заправці з якимось молодим чоловіком.

Останні фото із заправки, прохання максимальний репост!Виїхав з Львова в Києв :#Позняков Тарас Олександрович, 1991 р ...

Опубликовано Sofia  Cherevata 4 апреля 2016 г.

 

На свою сторінку в соцмережі Вконтакте Тарас заходив останній раз сьогодні о 08:37, однак, зв'язок з ним обірвався ще вночі. Ініціативна група з пошуку хлопця створила в Facebook спеціальне співтовариство, де кожні кілька годин оновлюють інформацію про пошуки Познякова.

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах