У Львові започаткували флешмоб прибирання за собаками

Новина - Події - У Львові започаткували флешмоб прибирання за собаками

Новина - Події - У Львові започаткували флешмоб прибирання за собаками

Події
11 квiтня 2016 14:47

У Львові "жертви" недобросовісних хазяїв собак започатковують флешмоб DOG’s SHIT BACKET CHALLENGE., мета якого – прибирати випорожнення своїх собак на вулиці. Про це повідомляють учасники спільноти Батьківської ради Львівщини у Facebook.

"Прошу, виходьте на тихе “полювання”: щоразу звертайте увагу любителів братів наших менших, щоб любили і поважали братів своїх ближніх і прибирали за своїми улюбленцями", – йдеться у повідомленні.

Як відомо, нещодавно міські депутати прийняли  Ухвалу  Львівської міської ради від № 262 “Про затвердження Правил утримання і поводження з тваринами у м.Львові”, згідно з якою господарі зобов’язані прибирати за своїми чотирилапими друзями.
Подбаймо не тільки за естетичний вигляд нашого міста, але й за здоров’я наших дітей, інформує portal.lviv.ua.

"Шановні собачники, щиро вірю у вашу любов до тварин, бо сама люблю ці створіння. Підтримайте! Носіть із собою пакети, рукавички, лопатки. Не соромтесь демонструвати, як ви дбаєте за своїх тварин. Діти вчаться на прикладі дорослих", – наголошується у повідомленні.

Витяги з ухвали:

5.7. Особа, яка утримує домашніх тварин, зобов’язана прибирати за нею екскременти на будь-якій території, включаючи територію під’їздів, сходових кліток, ліфтів, а також доріжок, тротуарів, газонів.

5.11.5. Заборонено: … заводити собак і котів у приміщення продовольчих магазинів, установи охорони здоров’я, культури, на територію дитячих майданчиків тощо, а також об’єкти громадського харчування, адміністрація яких не дозволяє присутності тварин.)
5.11.6 Заборонено:. Вигулювати та виводити за межі помешкання чи садиби собак без наявності ідентифікаційного жетону, коротких повідків та засобів прибирання екскрементів.)

Львів у новинах:

У Львові знайшли розкішну колекцію ретро-автомобілів (відео)

Як у Львові приймали новачків у "Пласт" (фоторепортаж)

Як львів’яни причепурили місто до Великодня (фоторепортаж)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах