У центрі Львова грузин почав голодування на підтримку Савченко

Новина - Події - У центрі Львова грузин почав голодування на підтримку Савченко

Новина - Події - У центрі Львова грузин почав голодування на підтримку Савченко

Події
14 квiтня 2016 14:25

У центрі Львова на підтримку Надії Савченко уродженець Грузії Нодар Каралашвілі оголосив безстрокове голодування. Про це повідомляє кореспондент "Вголосу".

Нодар Каралашвілі – уродженець Грузії, вже десять років живе в Україні та є керівником легіону патріотів "Галичина". Чоловік голодує, щоб підтримати та привернути увагу політиків до проблеми українських політв’язнів у Росії.

"Я – борець за свободу вже багато років, тому не можу сидіти мовчки, склавши руки, поки Надія Савченко, яка для мене є власне дочкою, а не політиком чи депутатом, фактично помирає в Росії. Зараз наш Президент та влада стали дуже пасивними, я вас запевняю, що якби було бажання, то Надію Савченко звільнили б за лічені години", – розповів Нодар Каралашвілі.

Голодує керівник легіону патріотів "Галичина" вже третій день, каже, що наразі почувається непогано. Підтримують його і львів’яни, зокрема діти, які приносять Нодару Каралашвілі малюнки на підтримку Надії Савченко.

У центрі Львова грузин почав голодування на підтримку Савченко фотоУ центрі Львова грузин почав голодування на підтримку Савченко фото 1

Львів у новинах:

Контролюй: на сайті міськради з’явилася карта бюджета Львова

Львів'янину на замітку: куди не варто їхати на травневі свята

Передумали: на Львівщині і надалі будуть перевозити пільговиків

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах