На матч до Львова зірки "Арсеналу" не приїдуть

фото з сайту fc-arsenal.by

фото з сайту fc-arsenal.by

Події
21 квiтня 2016 15:21

Зірки лондонського "Арсенала" не приїдуть на прощальний матч відомого українського футболіста Олега Лужного. Через невідомі наразі причини організатори "бенефіс-матчу", а саме міжнародне товариство "Короля Данила", cкасувало поєдинок на "Арені Львів", запланований на 22 травня,  повідомив директор "Арени Львів" Денис Ринський, інформує  Гал-інфо

"Дуже шкода, що цього матчу не буде, - каже Денис Ринський. – Про причини мені взагалі нічого не відомо. Ще минулого року ми уклали договір з організаторами заходу, що прощальний матч Олега Лужного відбудеться на "Арені Львів" . Втім, нас бентежило чому організатори не проводили жодних рекламних заходів цієї події. Була повна тишина, а сьогодні ми дізналися, що матчу не буде взагалі", - сказав Денис Ринський.

Організатори заходу у прес-релізі не розкрили конкретних причин скасування прощального матчу Олега Лужного.

"Ми просимо вибачення, адже розуміємо, що не виправдали очікування фанатів українського і світового футболу. Але сталося це з причин, не залежних від нас, як організаторів. На жаль, на перешкоді наших планів стали ризики, які ми не мали можливості прорахувати, коли починали працювати над проектом. Хочу висловити вдячність Олегу Лужному і всій команді проекту за докладені зусилля і сподіваюсь, що ми повернемось до цієї ідеї в майбутньому", - роз'яснив Ростислав Штинь, голова правління спортивного товариства "Короля Данила". 

Львів у новинах:

Через Львів поїде швидкісний потяг Київ-Варшава-Берлін

Львів'янин скуповує георгіївські стрічки, щоб "карати" автохамів

Львів'яни дізнаватимуться про рух транспорту через QR-коди

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах