На Львівщині чиновниця вимагала хабар у багатодітної матері

фото з сайту ye.ua

фото з сайту ye.ua

Події
22 квiтня 2016 15:47

Сьогодні, 22 квітня, на хабарі затримали 51-річну жінку-посадовця райдержадміністрації одного із районів Львівщини. Вона вимагала від багатодітної матері три тисячі гривень хабара за збільшення суми соціальних виплат її багатодітній родині. Її затримали біля службового кабінету під час отримання неправомірної вигоди.

Як повідомляє департамент захисту економіки Національної поліції України, провідний спеціаліст відділу управління соціального захисту населення районної державної адміністрації вимагала від матері багатодітної родини хабара за збільшення суми соціальних виплат, яке і так передбачене законодавством.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.14, ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Львів у новинах:

Львів'янину на замітку: за водіння напідпитку водії платитимуть величезні штрафи

Львів'янину на замітку: п'ять речей, які треба знати про безвізовий режим

Батькам на замітку: де у Львові збудують нові дитячі майданчики

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах