Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 26 квітня

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
26 квiтня 2016 10:41

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


На Личаківській трамвай протаранив іномарку


У Львові на вулиці Личаківська, 11 трамвай №2 в’їхав у легковик "Субару", повідомляють  активісти громадської спільноти "Варта1".

"Зіткнення трапилося на вулиці Личаківська, 11. Рух транспорту ускладнено", – йдеться у повідомленні.

Обставини ДТП з’ясовуються.

 

     Після зустрічі з екс-коханою чоловік                  порізав двох людей

Патрульні затримали чоловіка, який вночі напав з ножем та поранив двох осіб, повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

На перетині вулиць Виговського – Городоцька близько 23.00 25 квітня сталося ДТП з потерпілими. Автомобіль – таксі Daewoo Lanos наїхав на пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. Чоловіка 50-ти років забрала швидка. На місці працювали слідчі.

Поруч місця пригоди, проходив чоловік напідпитку.  Він почав сварку з водієм таксі, нервово виказуючи йому, що той збив людину. І почав робити зауваження патрульним, чому вони нічого не роблять. У відповідь почув, що на місце викликана слідчо-оперативна група, адже ДТП з потерпілими, тому вони охороняють місце події. Інспектори перевірили у нього документи. І коли приїхали слідчі, копи поїхали з місця пригоди. Чоловік і далі продовжив словесну перепалку з водієм таксі та його колегою, який під’їхав туди.

Орієнтовно о 23:50, чоловік витягнув розкладний ніж і поранив двох осіб і третьому порізав куртку. Нападник втік з місця злочину. Потерпілих забрала швидка. Патрульні оперативно переглянули відео, де перевіряли документи зловмисника, з’ясували місце його проживання і вже о 00.30 ночі затримали його в квартирі сусіда з ножем в крові та порізаною рукою.

За словами затриманого, він поранив одного в ногу, а іншого в голову. Потерпілі були доставлені у відділ поліції де упізнали нападника. Він розповів, що випив, бо зустрів колишнє кохання. Затриманий рік тому вийшов з місць позбавлення волі, де відсидів за розбій групою осіб.

Львів у новинах:

У Львові потужна ДТП: зіткнулись три автівки і маршрутка

На Львівщині оголосили штормове попередження

Стало відомо, коли трамвай №6 відновить звичний маршрут

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах