Стало відомо, які служби працюватимуть у Львові на Великдень

фото з сайту zz.te.ua

фото з сайту zz.te.ua

Події
27 квiтня 2016 16:59

На Великодні свята, 1, 2, 3 травня, українці мають державні вихідні. Пропонуємо дізнатися, які служби будуть працювати у святкові дні у Львові.

 У зв’язку з вихідними днями з нагоди Великодніх свят, з 1 до 3 травня та 9 травня, на підприємстві працюватимуть чергові бригади, повідомили у ЛМКП "Львівтеплоенерго",

"Підприємство працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу гарячої води споживачам. У випадку виникнення аварійних ситуацій, а ми сподіваємося таких не буде, їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85", - розповіли у ЛМКП "Львівтеплоенерго".

На Великодні свята, 1, 2, 3 травня, кол-центр "Гаряча лінія міста" працюватиме у звичному режимі – цілодобово, по 2 оператори на денну та нічну зміни, -  інформує начальник відділу "Гарячої лінії міста" Віра Фрис.

"У період Великодніх свят ми працюємо відповідно до графіку –  цілодобово і без вихідних: 2 працівники на денну зміну, і два – на нічну. Тому мешканці впродовж свят як і завжди зможуть отримати оперативну і кваліфіковану допомогу", - зазначила Віра Фрис, начальник відділу "Гаряча лінія міста".

Нагадаємо, "Гаряча лінія міста" – міська багатоканальна телефонна служба,  зателефонувавши на яку, мешканець Львова може отримати потрібну консультацію і швидке реагування на свої скарги, проблеми чи зауваження цілодобово і без вихідних. Кол-центр має прямий контакт зі всіма службами міста, зворотній зв’язок з мешканцями та систему он-лайн моніторингу, завдяки чому відслідковують кожен дзвінок.

Зателефонувати на "Гарячу лінію міста" можна за номером 15-80. Телефон міської диспетчерської служби - 297-59-11.

Львів у новинах:

Якою буде погода у Львові на цьому тижні

У Львові відкрили для проїзду дорогу біля скверу святого Юра 

В центрі Львова собака загриз кролів (фото) 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах