Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото)

Новина - Події - Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото)

Новина - Події - Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото)

Події
07 травня 2016 10:56

Двох осіб, яких підозрюють у причетності до зникнення 25-річного львів’янина Траса Познякова оголошено в державний розшук, інформує ГУ Нацполіції в Київській області.

Нагадаємо, 4 квітня Тарас Позняков, який на власному автомобілі Audi А-6 виїхав зі Львова до столиці. По дорозі взяв у машину попутників. Але до Києва Тарас не доїхав і зник разом зі своїм автомобілем. 

Однак, попри те, що тіла не знайшли, його зникнення розслідують як вбивство. У поліції зазначають, що львів’янина могли вбити для того, аби заволодіти його автомобілем.

У зв’язку з цим поліція розшукує:

Голуба Дмитра Вікторовича, 18 листопада 1979 року народження, позивний "Тоф", уродженця Російської Федерації, жителя Чернівців, який перебуває у розшуку за пограбування;

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 1

Дмитро Голуб Фото ГУ НП в Київській області

Кінгісеппа Луана Миколайовича, 23 березня 1991 року народження, позивний "Лука", уродженця та громадянина РФ, жителя Макіївки Донецької області.

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 2

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 3

Луан Кінгісепп Фото ГУ НП в Київській області

"Розшукувані особи можуть переховуватись у зоні АТО. Вони добре володіють вогнепальною і холодною зброєю, навиками рукопашного бою, можуть бути озброєними та небезпечними.

Всім, кому відоме місцеперебування підозрюваних осіб, просимо повідомляти за номерами телефонів: (044) 271-63-64, (044) 271-60-02, 097-225-60-90, або 102. Грошова винагорода та анонімність гарантуються", - повідомляють в поліції.

Нагадаємо: 25-річний хлопець їхав зі Львова до столиці на дуже важливу зустріч, взяв собі попутників на сайті bablacar.ua і близько 12:00 дня пропав разом з автомобілем. Востаннє відеокамери зафіксували авто Тараса в селі Бобриця неподалік столиці, і їхав він геть в інший бік.

Читайте також  Львів'янину на замітку: як убезпечити себе, користуючись BlaBlaCar

Волонтери про знайдену машину водія BlaBlaСar: "Салон в крові, скло прострілене" (фото)


Геннадій Москаль зробив гучну заяву щодо зниклого Тараса Познякова 


Голова Закарпатської ОДА стверджує, що обидва підозрюваних, яких розшукують в зв'язку зі зникненням Тараса Познякова, – представники Правого сектора. 

"Особи, розшукувані у зв'язку зі зникненням Тараса Познякова з BlaBlaCar, є представниками "Правого сектора", – заявляє Геннадій Москаль.

Голова ОДА підтвердив, що вони входили в "спецпідрозділ" "Сонечко", яке брало участь у стрільбі в Мукачево 11 липня минулого року. Один з них – громадянин Росії Луан Кингисепп (позивний) "Лука" а другий – Дмитро Голуб (позивний "Тоф"), житель Чернівецької області, інформує korupciya.com.

"Це злочин є фактично ехом Мукачівських подій, а також прямим результатом бездіяльності правоохоронних органів, які не захотіли затримати і притягнути до кримінальної відповідальності фейкового комбата Романа Стійку (позивний "Чесний"), хоча всім відомо його місцезнаходження. І не розшукують інших представників "Правого сектора", причетних до стрілянини в Мукачево. Безкарність злочинців і бездіяльність правоохоронних органів породжує нові злочини – це давно всім відома аксіома", – заявив Москаль.


З’явилося нове відео з Тарасом Позняковим 


У мережі з'явилося останнє відоме відео з львів'янином Тарасом Позняковим, який зник безвісти після того, як підібрав невідомого попутника. Воно було зняте на камеру зовнішнього спостереження на АЗС поблизу села Бузова. Як видно на оприлюднених кадрах, автомобіль Познякова припаркувався біля газової колонки, після чого з переднього місця вийшов пасажир, який кудись відійшов, в той час як водій залишився біля машини.

Через деякий час попутник Познякова повернувся і знову сів на своє місце. З його прикмет можна виділити бороду і бейсболку. При цьому, хто ще перебував у салоні, на опублікованому відео не видно.

Відео викладене на youtube-каналі Родіона Познякова

Слід зазначити, що поліція встановила особу попутника зниклого львів’янина Тараса Познякова. Про це повідомив речник ГУ Національної поліції Київської області Микола Жукович. Він зазначив, що правоохоронці встановили особу, яка була попутником Тараса Познякова, однак не підтвердив і не спростував інформацію про те, що цією особою є чоловік, фото і особисті дані якого з'явились у ЗМІ, інформує ТСН


Оприлюднені фото підозрюваного у викраденні Тараса Познякова 


Брат львів'янина Тараса Познякова вважає, що до зникнення хлопця причетний громадянин РФ Луан Кингисепп. 

Двоюрідний брат Тараса в своєму особистому блозі показав людину, яка могла їхати в одному автомобілі зі зниклим львів'янином.

- Встановлено, що пасажир, який їхав збоку - це громадянин РФ Луан Миколайович Кингисепп, 1991 року народження з міста Кірово-Чепецьк Кіровської області, - написав брат Познякова.

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 4


Пошуки Тараса Познякова: поліція працює зі свідком


У поліції розповіли нові подробиці зникнення львів'янина Тараса Познякова, який користувався сервісом Blablacar, інформує Магнолія-ТВ.

Поліцейські знайшли зниклу машину Тараса Познякова і встановили власника гаража в якому ця машина була схована.

За словами речника Національної поліції Київської області Миколи Жуковича, чоловіка опитали.

"Його свідчення всі опрацьовують слідчі і оперативники. Дав правдиві він свідчення, чи не правдиві ми це все з'ясовуємо. Всю цю інформацію, яку він нам розповів, вона не оприлюднюється", - розповів Жукович.


Пасажир зниклого водія BlaBlaCar міг бути причетний до стрілянини в Мукачево


Як повідомляє видання Вести, з посиланням на джерела в поліції, попутник Тараса Познякова - чоловік у картатій кепці, якого зафіксували відеокамери на АЗС разом з Тарасом - може мати відношення до перестрілки в Мукачево, яка сталася 11 липня 2015 року. Однак в закарпатській поліції сказали, що нічого з цього приводу не знають. Крім того, у вівторок стали пропадати сторінки пошукових груп активістів з фотографіями Тараса, а деякі активісти писали родичам навіть слова співчуття. Втім в поліції Київської області офіційно коментувати, чи знайшли Тараса, не стали.


Волонтери про знайдену машину водія BlaBlaСar: "Салон в крові, скло прострілене"


"КП" в Україні" побувала в гаражному кооперативі, в якому виявили авто Тараса Познякова.

Машина зниклого Тараса Познякова "Ауді-А6", на якому він їхав зі Львова до Києва, - знайдена. Вона перебувала в гаражі № 467, який належить гаражному кооперативу "Темп-2" в селі Новосілки Києво-Святошинського району в двох кроках від столиці.

- Так, 11 квітня бачили поліцейські машини. А також самих правоохоронців - їх було досить багато, але скільки, точно не можу сказати, - розповідає охоронець кооперативу.

Власники авто, які залишають свої машини в сусідніх боксах, нічого не знають - ні про власника гаража, ні де була знайдена машина Тараса, ні будь-якою іншою інформацією не володіють.

- Я сама винаймаю тут гараж, поставлю машину і йду. А чужим життям не цікавлюся, - каже жінка середніх років.

Поруч, навколо своїх автомобілів, кружляли чоловіки, але і їм нема чого додати. Тому хто сюди пригнав авто і коли - незрозуміло. А відео-камер при в'їзді в кооператив немає.

Гараж, в якому була знайдена "Ауді", на вигляд нічим не примітний. Поблизу подібних йому - безліч. Хоча його залізні ворота явно потребують фарбування - вони з облущеною фарбою й іржавими плямами.

Ще позавчора авто після складання всіх протоколів і огляду експертів відвезли на евакуаторі. Тепер гараж закритий, хоча й опломбований.

Вже встановлено, на кузові авто були прикріплені інші номери. А в автомобілі знайдено сліди застосування вогнепальної зброї. Швидше за все, там і відбулося вбивство.

"Номери на машині були інші, але рідні лежали в багажнику. Також виявили берці в глині, салон в крові, скло прострілене. Куля знаходилась в салоні", - написали громадські активісти в соцмережах.

Щоб дізнатися подробиці - хто власник гаража, чи здавали його в оренду, ми додзвонилися до голови гаражного кооперативу. Але коментувати що-небудь він відмовився.

Разом з цим відзначимо: хоча повідомлення про те, що авто Тараса Познякова знайдено ще в понеділок, в поліції цю інформацію не підтверджували. А зробили це тільки у вівторок у другій половині дня. У той же час пояснюють: поки триває слідство, вони утримуються від будь-яких коментарів журналістам - розголос фактів заважає розшуку злочинців.

Пошуки самого 25-річного Тараса тривають, як і його попутників, які могли його викрасти або вбити.

 

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 5

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 6

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 7


Поліція знайшла авто, яке належить Тарасу Познякову - ЗМІ


У селі Новосілки Києво-Святошинського району поліція виявила авто "Ауді", яке імовірно належить львів'янину Тарасу Познякову, який безслідно зник 4 квітня після того, як виїхав зі Львова до Києва, взявши попутників. Про це повідомляє "Сегодня" з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Авто виявили в боксі гаражно-будівельного кооперативу.

"Так, машину зниклого хлопця виявлено в закритому гаражі в Новосілках. Поки поліцейські з'ясовують, кому належить цей гараж і чи здавався він в оренду. Територія навколо оточена поліцією, чекають приїзду криміналістів і кінологів: опергрупа повинна зняти можливі відбитки пальців і обшукати салон авто", - уточнило джерело в поліції.

Незважаючи на те, що в прес-службі поліції Київської області заявляють про те, що автомобіль Тараса Познякова все ще не знайдений,  видання strana.ua  стверджує, що їх джерела також підтверджують інформацію про знахідку. 

"Просто поки до прес-служби ця інформація ще не дійшла, з автомобілем працюють експерти" - повідомило джерело. Також поліцейські встановили імена підозрюваних у вбивстві. Ними, за даними джерел, виявилися колишні бійці одного з добробатов.


Поліція встановила особу попутника зниклого львів`янина


Правоохоронці встановили особу одного з попутників таємниче зниклого по дорозі до столиці львів`янина Тараса Познякова. Однак затримати чоловіка завадило масове розповсюдження в мережі відео із камер відеоспостереження. Тепер попутник Тараса Познякова переховується, повідомляють Вісті

У поліції зазначили, що пасажир "Ауді" дізнався про пошуки через витік інформації й тепер надто складно його затримати.

У прес-службі поліції Київської області підкреслили, що пошуки Тараса Познякова тривають. Правоохоронці спільно з активістами шукають зниклого водія з сервісу BlaBlaCar вдень та вночі, але поки безрезультатно.


З'явилося нове відео


Тим часом на сторінці Варта-1 з’явилась інформація про те, що автомобіль Тараса Познякова бачили на набережній села Бобриця.  Стало відомо й те, що там же зупинялося й інше авто, номер якого поки що не визначили через погану якість відео.

"Король Олександр отримав, окрім відео з муніципальних камер, ще відео з приватних. Видно вулицю, що веде на набережну через хутір Ковбасин. Крім "Ауді А6", в глухий кут на набережну виїжджав "Ford Transit". Униз він їхав першим, назад – другим. 4 хвилини вони щось робили на набережній. Ці ж авто заїжджали разом у село. Вчора ж ввечері ці відео передали в поліцію та СБУ. Ці ж авто добре видно на записах камер спостережень", – пишуть активісти.

Відео з камер спостереження в селі Бобриця на маршруті водія Тараса Познякова опублікував банкір Андрій Оністрат.

Історія була така. Спочатку мені написав Олексій Мочанов, щоб я звернув увагу на посилання в в його акаунті на інфо про ...

Опубликовано Андреем Онистратом 7 апреля 2016 г.

 

Обіцяють винагороду за інформацію

Батьки львів’янина Тараса Познякова, що зник 4 квітня біля Києва  обіцяють винагороду за інформацію, яка допоможе знайти їхнього сина.

"Ми готові заплатити будь-яку винагороду. За інформацію, за повернення", – сказав батько зниклого Олександр у коментарі журналістам під час пошуків у селі Білогородка.

Батьки закликали надавати усю наявну інформацію, що допоможе знайти сина.

Разом з тим, вони просять людей надавати лише достовірні дані.

"Є багато недостовірних даних, ми все перевіряємо і втрачаємо час", – додав він.

Також батьки звернулися до жителів Київської області з проханням перевірити записи з відеокамер і відеореєстраторів, де міг бути знятий зниклий хлопець.

- Будь ласка, перегляньте їх. Можливо, на ваших відеозаписах є інформація про нашого сина, - сказала мати Познякова.


Смерть не підтверджують

Тим часом Інтернет-видання "Страна", посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, повідомило що Тарас Позняків був вбитий за попередньою змовою двома злочинцями, які вирішили забрати автомобіль.
 

"Імена обох злочинців вже відомі, оперативники йдуть по їх слідах - ті ховаються. Обидва озброєні і мають навички володіння стрілецькою зброєю" пише видання.

У поліції не підтверджують його смерть. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив речник Головного управління Національної поліції України в Київській області Микола Жукович.

"Ми думаємо, що, можливо, хлопець ще живий. Ми намагаємося встановити місце його перебування. Вночі ми підсилюємо патрулювання вулиць, патрулювання населених пунктів додатковими нарядами патрульної служби. Намагаємося опитувати громадян. Залучили спецпідрозділ "Миротворець". Оперативні служби ще працюють", – сказав Жукович.

Він зазначив, що поліція не підтверджує інформацію про вбивство хлопця. Жукович уточнив, що хоч кримінальне провадження і відкрите за статтею "умисне вбивство", але з позначкою "зниклий безвісти".

"Говорити про те, що його однозначно вбито, немає підстав. Одна з наших версій – зловмисники хотіли заволодіти автомобілем. Особи зловмисників ще з’ясовуємо", – сказав Жукович.


Офіційна версія зникнення


В Національній поліції назвали попередню версію зникнення 25-річного львів'янина Тараса Познякова, який скористався сервісом Blablacar. Про це розповів прес-секретар ГУ Національної поліції України в Київській області Микола Жукович.

За його словами, зникнення львів'янина пов'язано з намірами зловмисників заволодіти його транспортним засобом. "За попередньою версією, метою зловмисників було заволодіння автотранспортом. А що з людиною, ми встановлюємо", - повідомив Жукович. Він також нагадав, що відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". "Розпорядження йде від прокуратури, воно позначається приміткою, що людини немає. Отже, ми відкриваємо провадження за фактом "умисного вбивства" з позначкою "без вісті зниклий". Всі оперативні розшукові заходи проходять як розслідування тяжкого злочину", - повідомив Жукович. 


Залучили водолазів


"Сьогодні до розшуку долучили ще і водолазів. Якщо раніше канави і водойми перевірялись спеціальними щупами і проштрикували дно, то відтепер водойми обстежуватимуть водолази", - повідомив також Жукович.

За його словами, водолази обстежуватимуть водойми в районі сел. Бобриці і Вишневого.


З’явилося відео, де в авто зниклого Тараса Поздняка їде невідомий


У соціальних мережах припускають, що це був пасажир, який їхав у Київ разом із Тарасом.

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 8

Бобриця. На скріншоті у водія проглядається контур бороди і вусів.

У мережі поширюють відео, на якому видно маршрут руху автомобіля Тараса Познякова селами Київської області.

"Подзвонив мені щойно чоловік із пошуку, який має чималий досвід розшуку бійців в АТО. Сказав, що сьогодні правоохоронні органи через зв’язки показали відео, на якому чітко видно, що авто Тараса в’їжджає в Бобрицю, їде по вул. Лісовій дуже повільно, 30-40 км на годину, її немає десь 8 хв. і так само повільно повертається назад та виїжджає з села в бік Білогородки. На відео чітко видно, що водій був один в обидва боки без Тараса! Тому є вагома причина вважати, що щось трапилося в проміжку між заправкою ТНК та поворотом біля поста ДАІ на Білогородку вздовж траси", – пише у спільноті "Варта-1" Маша Камінська.


Оголосили у вседержавний розшук


Координатор спільноти varta1 - Варта1 Ігор Зінкевич надав в групі Вконтакте останню інформацію станом на 08.00.

Ігор повідомив про формування груп людей, які прийняли рішення перевіряти деякі дачні ділянки в селі. Це рішення пов'язане з появою нового відео в селі Бобриця Києво-Святошинського району, на якому зафіксована машина Тараса.

Також Ігор Зінкевич повідомив, що вдалося знайти і поспілкуватися з водієм форда, який їхав за машиною Тараса Познякова, але підказок до пошуків Тараса знайти не вдалося - чоловік просто живе в тому районі.

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 9

До того ж, Тараса Познякова оголосили у все державний розшук. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції Киїівської області.

Мешканець міста Львова, який 4 квітня на власному авто виїхав зі Львова у напрямку столиці і зник, оголошений у вседержавний розшук. На пошуки безвісти зниклого молодого хлопця орієнтовані всі наряди патрульної служби як по області, так і по всій території країни.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУ НП Київської області, у Києво-Святошинському районі, де зниклий хлопець востаннє виходив на зв'язок і бачили його автівку. Зараз тривають активні пошуки. До розшуку юнака долучилися активісти громадських організацій, таких як цивільний корпус "Азов", муніципальна поліція міста Вишневого.

Небайдужі люди фізично допомагають обстежувати лісові насадження, дачні масиви, кооперативи, спілкуються з жителями населених пунктів щодо встановлення можливих свідків. Також обстежуються другорядні дороги, які виходять на міжнародну автотрасу сполученням Київ-Чоп.

Упродовж сьогоднішнього дня на території Києво-Святошинського району за підтримки громадськості до пошуків молодого чоловіка були залучені 4 квадрокоптери.

У соціальних мережах уся спільнота активно включилась до пошуків, розповсюджуючи фото та прикмети безвісти зниклого хлопця.

Прикмети Тараса Познякова: на вигляд 25-26 років, ріст 185 см., худорлявої статури. Одягнутий у джинси синього кольору, кросівки-мокасини сірого кольору, куртка чорна вовняна, светр синій або темно-сірий. При собі мав посвідчення водія та службове посвідчення.

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян, у разі отримання будь-якої інформації відносно зниклого чи встановленні його місцезнаходження, одразу повідомляйте за номерами телефонів (032) 238 95 51, 0673746957, 0673535804 або 102.  


Першими відгукнулись шахраї


- Разом зі співробітниками поліції і активістами до пошуків підключилися небайдужі люди, - розповів "ФАКТАМ" громадський активыст Ігор Зінкевич. - Вони прочісують територію, але поки безрезультатно. Відпрацьовуються всі варіанти. Можливо, метою злочинців був автомобіль. Але є й інші версії. Тарас працював помічником Шевченківського районного суду у Львові. Його батьки - досить забезпечені люди. Не виключено, що те, що трапилося якось пов'язано з їх діяльністю.

- У ЗМІ з'явилася інформація про те, що батькам Тараса вже дзвонили якісь люди і просили викуп ...

- Поки дзвонили тільки шахраї, метою яких було нажитися на чужій біді. Люди, які дійсно щось знають про місцезнаходження Тараса, на зв'язок не виходили.

Рідні і близькі Тараса Познякова просять усіх, кому може бути що-небудь відомо про його долю, автомобілі та пасажирів, повідомити за телефоном 0 (67) 353-44-22 або 102.


Коментар BlaBlaCar 


В українському представництві BlaBlaCar прокоментували зникнення водія. Там кажуть, що це перша надзвичайна подія за час їх роботи. Зараз вони співпрацюють з поліцією, а з цього випадка обіцяють винести урок.

"Ми переймаємо досвід інших країн, де працює BlaBlaCar, і будемо використовувати функціонал, який допоможе користувачам давати про себе більш конкретну інформацію, наприклад, вказувати паспортні дані", - сказали "Вістям" в адміністрації BlaBlaCar.

Поки при реєстрації на сайті потрібно лише підтвердження мобільного телефону та електронної пошти. У соцмережах є багато локальних груп попутників. Їх творці кажуть: ніякої відповідальності на себе не беруть, всі їздять на свій страх і ризик.

Нагадаємо: 25-річний хлопець їхав зі Львова до столиці на дуже важливу зустріч, взяв собі попутників на сайті bablacar.ua і близько 12:00 дня пропав разом з автомобілем. Востаннє відеокамери зафіксували авто Тараса в селі Бобриця неподалік столиці, і їхав він геть в інший бік.


Відстежили маршрут машини


У соцмережах опублікували імовірну схему маршруту зниклого Тараса Познякова, який напередодні виїхав зі Львова до Києва з пасажирами, знайденими через сервіс BlaBlaCar. Відповідні фото опублікував користувач Max Admaykin на сторінці групи Varta1 у Facebook.

Зниклого хлопця зафіксували відеокамери на заправці Бузової в Києво-Святошинському районі в 11.20. Після цього автомобіль зафіксували в 11.52 в Білогородці на вул. Леніна, а в період з 12.14 до 12.18 він був в Бобриці, що в Києво-Святошинському районі.

Далі зазначається, що чоловік поїхав з Бобриці і зник. За даними камер спостереження, з заправки автомобіль виїхав ще з двома особами на передніх сидіннях, а ось в Білгородці в авто був тільки один чоловік.

Слідчо-оперативні групи продовжують пошуки львів'янина, який зник в Київській області, але поки що не знайшли ні його самого, ні авто.

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 10

 

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 11Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 12


Встановили попутників

Тим часом, родичам хлопця вдалося встановити, яких попутників Тарас взяв в свою машину. З'ясувалося, що за допомогою bablacar.ua Позняков вирішив підвезти Мазарчук Олега Віталійовича (Київ, 07.12.1969 р.н.) та Дем'яна Володимира Григоровича (Чернівецька область, 24.02.1983 р.н.)

 

1

 

2

З Мазарчуком вже зв'язалися родичі зниклого хлопця. Чоловік підтвердив, що реєструвався на сайті, але з Тарасом Познякова так і не поїхав. Алібі Мазарчук, як запевняють в ініціативній групі з пошуку хлопця, вже підтвердилося.

Офіційно: поліція оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова (фото) фото 13


 Загубились нитки

Що сталося з другим попутником, який зареєструвався на bablacar.ua, на даний момент невідомо.

Як написала на своїй сторінці в Facebook волонтер Емма Шиманович (Мамаєва), в селищі Бобриця, де обірвався зв'язок з Тарасом, хлопця бачили на заправці з якимось молодим чоловіком.

Поведінка пасажира машини на відео з камер спостереження виглядає дивно. Складається враження, що він намагається приховати своє обличчя.
 

Останні фото із заправки, прохання максимальний репост!Виїхав з Львова в Києв :#Позняков Тарас Олександрович, 1991 р ...

Опубликовано Sofia  Cherevata 4 апреля 2016 г.

 


Оголосили у розшук


Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі у Львівській області, чоловіка оголосили в розшук.

"04.04.2016 року Тарас Позняков 1991 р.н. який керував автомобілем Ауді А6 сірого кольору, д.н.с. ВС 4446 СІ, поїхав у Київ. Останнє відоме місцезнаходження розшукуваного - автозаправна станція BRS по вул. Садовського, 1а в селі Бузова Києво-Святошинського району. Зараз місцезнаходження його невідоме", - йдеться в повідомленні.

Прикмети: на вигляд 25-26 років, ріст 185 см., худорлявої статури. Одягнутий у джинси синього кольору, кросівки-мокасини сірого кольору, куртка чорна вовняна, светр синій або темно-сірий.

При собі мав посвідчення водія та службове посвідчення.

Прохання до всіх, хто володіє інформацією про місцеперебування розшукуваного або інформацією про маршрут його пересування, звертатись на оперативну лінію 102 або за телефонами: 032 238 95 51, 0673746957, 0673535804.


Працював секретарем суду


Зниклий під час подорожі до Києва львів'янин Тарас Позняков виявився секретарем суду Шевченківського районного суду Львова.

Про це йдеться в єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з інформацією Тарас Позняков приймав учать у судових засіданнях, як секретар, про що свідчать дані в судових рішеннях.

За даними ЗМІ, зникнення Познякова пов'язують з його професійною діяльністю.В даний момент поліцією відкрите кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". null

Мати Познякова також працює в судовій системі України. Вона є керівником апарату Сихівського районного суду Львова.

null

Батько львів'янина  працюва заступником начальника митного посту Міжнародному аеропорті "Львів" імені Данила Галицького.

null

 

"Тарас виїхав зі Львова до Києва на своєму автомобілі Audi A6 (номерний знак ВС4446СI) сірого кольору, зв'язавшись по сайту bablacar.ua, він взяв собі попутників. По дорозі зв'язок обірвався. На важливу зустріч в Києві Тарас так і не з'явився. Зв'язку немає до цих пір. Якщо Ви побачили автомобіль, Тараса або Вам знайомі люди, з якими їхали разом з ним, будь ласка, зателефонуйте за номером 067 353 44 22 Олександр або 102 ", - написала на своїй сторінці Шиманович.


Відкрили справу


За словами Світлани Добровольської, наразі Тараса Познякова правоохоронці офіційно оголосили в розшук. Співробітники львівської та київської поліції спільно встановлюють місце перебування хлопця та трьох його попутників. Крім того, поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу "Умисне вбивство". Однак Добровольська зазначила, що у випадку зникнення людини зазвичай відкривають справу за такою статтею. Наразі, за її словами, Тараса Познякова правоохоронці не знайшли.

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах