Дізнайся: чому не всі парки Львова оброблятимуть від кліщів

Новина - Події - Дізнайся: чому не всі парки Львова оброблятимуть від кліщів

Новина - Події - Дізнайся: чому не всі парки Львова оброблятимуть від кліщів

Події
11 травня 2016 13:13

Акарицидна обробка, задля того щоб позбутися кліщів кліщів, у травні відбудеться лише в шести львівських парках. За інформацією міського управління екології, акарицидну обробку у травні проведуть у парку імені Івана-Павла ІІ, "Залізна Вода", а також у "Стрийському" та "Левандівському" парках. У парку "Високий замок" уже вчора позбувалися шкідників

Сьогодні з 11 до 16 години від кліщів позбавлятимуться у парку "Погулянка", а з 14 до 19 години – у парку "Знесіння". За словами начальника управління екології та благоустрою Львівської міської ради Андрія Галушка, відвідування парків під час проведення акарицидної обробки суворо заборонено.

Як запевняють підрядники, у роботі буде використовуватися препарат, що має негативний вплив лише на кліщів, а не на людей, тому вже за декілька годин після акарицидної обробки відвідування парків не буде шкідливим.

Проте ЛКП "Зелений Львів" все ж встановить попереджувальні таблички про те, що у парку труять кліщів, а території зелених зон обгородить сигнальними стрічками, за які не можна заходити.

"Наразі робити з позбавлення кліщів відбуватимуться у тих парках, де за даними міської санітарно-епідеміологічної станції було зареєстровано від 10 до 20 укусів за останній час. Якщо результат буде задовільний, наприклад, протягом року з укусами кліщів до медичних закладів звернуться лише 1-2 особи, такі заходи будуть проводитися й надалі у якості профілактики", - зазначив Андрій Галушка.

Також він додав, що за необхідністю акарицидній обробці підлягатимуть й інші парки.

Нагадаємо, що обробку здійснює Обласне комунальне підприємство Львівської обласної ради "Профілактична дезінфекція".

Джерело: tvoemisto.tv

Львів у новинах:

Львів’янину на замітку: як походить ЗНО-2016 

Львів’янину на замітку: які тарифи підвищили в Україні на травневі

Від сьогодні частина Львова залишилася без гарячої води: коли включать

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах