Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 16 травня

Новина - Події - Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 16 травня

Новина - Події - Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 16 травня

Події
16 травня 2016 10:10

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.

 

Через бійку  у Львові загинув молодий чоловік Вночі у 16 травня у Шевченківському районі Львова під час бійки загинула людина.

 

Як повідомила ZAXID.NET речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, близько 22:00 поблизу школи №97 на вул. Щурата між двома чоловіками виникла бійка. Один з них, 34-річний львів’янин, завдав удар ножем у серце 31-річному своєму знайомому. Внаслідок завданих травм чоловік помер.

Вбивцю затримали патрульні поліцейські. За фактом відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". Ведеться слідство.


У Львові жінка покінчила з життям, кинувшись під автобус


Сьогодні вночі на вулиці Мазепи під колесами мікроавтобуса загинула жінка, повідомили у патрульній поліції Львова.

За даними правоохоронців загиблій близько 35 років. Очевидці стверджують, що жінка сама кинулася під колеса мікроавтобуса.

Деталі трагічного інциденту встановлює слідство.


На Львівщині чоловік катував жінку, щоб заволодіти її машиною


Зловмиснику, який намагався вбити жінку при викраденні її автомобіля, загрожує довічне позбавлення волі, повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Прокуратурою Львівської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно 30-річного мешканця міста Броди, який у листопаді минулого року намагався вбити жінку під час викрадення її автомобіля марки "Фольксавен Транспортер Т-5".

Встановлено, що обвинувачений, зустрівшись із потерпілою під приводом купівлі транспортного засобу, кілька разів вистрілив їй у голову із вогнепальної зброї, а саме пістолету "ФОРТ-12Р", та прикував поранену непритомну жінку кайданками до сидіння у салоні згаданого автомобіля.

Відтак, зловмисник, сівши за кермо викраденого авто, продовжив рух, однак у подальшому був затриманий правоохоронними органами.

Вказаному громадянину обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Він обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15, п.6 ч.2 ст.115, ч.2 ст.146, ч.3 ст.289 КК України. За вчинення таких злочинів законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Львів у новинах:

В ДТП на Львівщині постраждали п’ятеро людей

У Львові в Палаці спорту "Україна" сталась жорстока бійка через прапор

У Львові ДТП з п'яним водієм: автомобіль "зніс" зупинку громадського транспорту 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах