Львів'ян просять допомогти хлопчикові, який має захворювання крові

фото з сайту tamil.boldsky.com

фото з сайту tamil.boldsky.com

Події
17 травня 2016 15:09

Швед Максим (2005-го року народження) хворіє набутою апластичною анемією важкого ступеня уже другий рік. Врятувати хлопчика може лише трансплантація кісткового мозку від неродинного донора. Зібрати самотужки потрібну для операції суму батьки та близькі не можуть, тому звертаються до усіх небайдужих із проханням допомогти.

Максим Швед мешкає у селі Гніздичів Жидачівського району Львівської області. Він хворіє набутою апластичною анемією важкого ступеня уже другий рік. Щоб підтримувати рівень гемоглобіну у нормі, йому регулярно вливають кров і тромбоцити. Від цих процедур у крові хлопчика надмірний  рівень заліза, а надлишок заліза шкідливий, бо воно "іржавіє" в організмі. Після тривалого лікування та консультативного візиту до Любліна (що у Польщі) спеціалісти винесли вердикт – трасплантація кісткового мозку від неродинного донора. Вартість комплексу доопераційного супроводу, трансплантації та постопераційного періоду – 500 000 злотих.

Кошти потрібно надтерміново. "Друзі, часу насправді дуже мало, до 22 травня 2016 року потрібно оплатити клініці половину від зазначеної суми, а це близько 60 000 євро. Збір практично стоїть на місці тому надія лише на Вас", – інформують у спільноті "Варта 1".

Львів'ян просять допомогти хлопчикові, який  має захворювання крові фото

Львів у новинах:

У Львові школярів запрошують на безкоштовні заняття з самооборони

У Львові школярів запрошують на безкоштовні заняття з самооборони

Батькам на замітку: які категорій дітей зможуть влітку безкоштовно відпочити

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах