Без паніки: сьогодні у Львові завиють сирени

фото з сайту zt.20minut.ua

фото з сайту zt.20minut.ua

Події
18 травня 2016 09:32

Сьогодні, 18 травня, в період з 14:40 год. до 15:00 год. у Львові будуть увімкнені електросирени, повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

З  метою перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення  департаментом з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації буде проводитися навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту.

Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту “Увага всім !”. Почувши його негайно увімкніть гучномовці на першому каналі проводового радіомовлення, налаштуйте радіоприймачі в УКХ та ФМ діапазоні на частоту “Першого каналу Українського радіо”, “Львівського радіо” та “Українського радіо “Культура”, а телеприймачі на 12 канал Львівського телебачення та УТ-1 Національної телерадіокомпанії України і прослухайте подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Повідомлення цивільного захисту передаються протягом 5 хвилин після подачі звукового сигналу “Увага всім !”.

"У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Населення повинне зберігати спокій", – наголошують у департаменті.

З метою покращення якості оповіщення, під час перевірки буде визначатися рівень звукового сигналу електросирен, розташованих на території міста Львова.

Усіх небайдужих львів’ян запрошують долучитись до оцінки якості оповіщення. Це можна зробити через мережу Інтернет, зробивши перехід за посиланням.

На “Карті покриття звуковими сигналами цивільного захисту”, яка відкриється за посиланням необхідно, користуючись підказками випадаючого “віконця” поставити маркер на місце, де Ви перебували під час включення електросирен та чи добре їх було чути.

Львів у новинах:

Синоптики попередили львів'ян про заморозки

У Львові встановили автомати "Друк фото з Instagram" (фото)

У Львові мітингувальники побилися з водієм маршрутки

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах