"Особистий кабінет" львів’янина почав надавати 24 нові послуги: які саме

Новина - Події - "Особистий кабінет" львів’янина почав надавати 24 нові послуги: які саме

Новина - Події - "Особистий кабінет" львів’янина почав надавати 24 нові послуги: які саме

Події
23 травня 2016 14:40

Із 23 травня "особистий кабінет" львів’янина на порталі Львівської міської ради розпочав надавати 24 нові послуги. Усі вони стосуються роботи управління архітектури. Наразі в "кабінеті мешканця" вже є близько 50 послуг, а до кінця року у ньому мають з’явитись ще понад 140 нових послуг, розповів під час брифінгу заступник начальника ІТ-управління Іван Коржов.

У "особистому кабінеті мешканця" з’явились послуги, що стосуються встановлення та надання паспортів літніх майданчиків, надання висновку для реконструкції, будинку, облаштування автостоянки, заміни паркана або рекламної конструкції.

Крім того, у е-кабінеті можна отримати містобудівні умови та обмеження для проектування та будівництва, а також отримати паспорт для будівництва індивідуального будинку.

За словами Коржова, одними з перших почали впроваджувати послуги, що стосуються управління архітектури, оскільки вони - одні з найпопулярніших.

Щоб отримати будь-яку послугу у е-кабінеті потрібно спочатку зареєструватись в системі. Після того, якщо клікнути на необхідну послугу, система видасть перелік документів, потрібних для її отримання.

"Часто львів’яни не розбираються в компетенції якого управління є надання тих чи інших послуг. Через це оформлення документів затягується. Тому послуги в е-форматі мають спростити і пришвидшити видачу документів", - пояснив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

За словами Івана Коржова, вже понад три тисячі львів’ян скористались послугами електронного кабінету. Наступним кроком буде надання субсидій через е-кабінет. Також у планах додати до електронного кабінету можливість запису до лікаря онлайн, а також запис до чергу у поліклініку.

Нагадаємо, що  проект "Особистий кабінет" у Львівській міській раді презентували 15 червня. Він фінансується благодійним фондом "Відродження". Наразі фонд витратив на реалізацію проекту близько 130 тис. грн.

Джерело: zaxid.net

Львів у новинах:

У Львові запрацював новий сервіс "Особистий кабінет мешканця 

"Особистий кабінет" львів'янина почав надавати нові послуги: 

Як оплатити комуналку онлайн: 5 сервісів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах