Львів приєднався до найбільшого уроку англійської мови

фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Події
28 травня 2016 16:37

Львів долучився до проведення масового уроку англійської мови, який о 13:00 одночасно стартував у понад 86 населених пунктах України. У Львові урок розпочався на площі перед Оперним театром. Старт уроку дали міський голова Львова Андрій Садовий та надзвичайний і повноважний посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

У Львові до уроку долучився міський голова Андрій Садовий, а в Києві – його колега Віталій Кличко.

"Щодня я вивчаю англійську мову. Якщо ви хочете бути успішними, то моя порада вам, працюйте щодня над собою, вірте в Бога, любіть один одного і вчіть англійську мову", – зазначив Андрій Садовий.

По всій країні одночасно відбувався інтерактивний урок англійської мови, який фіксували представники Книги рекордів Гіннеса. Зокрема, уроки пройшли у Києві та Маріуполі. З цими містами у Львові організували онлайн-зв'язок через Skype, повідомляє прес-служба ЛМР.

Львів приєднався  до найбільшого уроку англійської мови фото

Андрій Садовий закликав львів'ян щодня вивчати англійську мову

Джеффрі Пайєтт подякував усім, хто долучився до масового уроку англійської мови.: "Перш за все, хочу подякувати усім вам, хто долучився цього намагання встановити світовий рекорд за книгою Гінеса з проведення наймасштабнішого уроку з англійської мови. І ми з великою радістю сприйняли рішення президента Петра Порошенка оголосити 2016 рік роком вивчення англійської мови в Україні. Отже, давайте встановимо цей світовий рекорд", – сказав він.

Львів приєднався  до найбільшого уроку англійської мови фото 1

Учасники уроку у Львові розділилися на команди і разом вивчали синтаксичну конструкцію "would you rather".

Акція відбулась в рамках кампанії "Україна Speaking" та координується командою GoGlobal і Посольством США в Україні. Найбільший урок англійської відбувся під час Днів Америки, які у суботу стартували  у Львові.

Попередній рекорд був встановлений у Німеччині, де одночасно вивчали англійську мову 6287 людей. Результати масового уроку в Україні комітет Книги рекордів Гіннеса оприлюднить наприкінці червня.

Урок – це спроба перевершити існуючий світовий рекорд Книги рекордів Гіннеса. По всій країні одночасно відбувався інтерактивний урок англійської мови. Найбільші уроки англійської відбулись просто неба у Києві на Софійській площі за підтримки програми безкоштовних курсів англійської мови CapitalEnglish та у Львові на площі біля театру опери та балету за підтримки Посольства Америки в Україні. На ці заходи зібрались тисячі українців. До участі у масовому уроці англійської мови були запрошені відомі українські політичні та культурні діячі. Щоб перевищити існуючий рекорд, необхідно зібрати щонайменше 9000 учасників. На даний момент рекорд складає 6287 людей.

Акція відбулась в рамках кампанії "Україна Speaking" та координується командою GoGlobal і Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні. Найбільший урок англійської відбувся в рамках Днів Америки за підтримки Міністерства культури України, програми Capital English, Британської Ради в Україні, America House та Windowon America.

Нагадаємо, сьогодні також у Львові вшанували пам'ять американських пілотів, які поховані на Личаківському кладовищі. У покладанні квітів взяли участь Джеффрі Пайєтт,Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні, керівництво міста та області, а також керівництво Міністерства оборони США. Також делегація поклала квіти до могили Івана Франка та до могил учасників АТО.

Заходи в рамках відзначення Днів Америки ще тривають. У програмі на сьогодні передбачено:

14:30 - концерт американської і української музики. Відкрита сцена перед Оперним театром

Фестиваль американського кіно "Незалежність":

17:20 - "Останній патруль" (документальна програма)

19:00 - "Гічкок/Трюффо"

Кінопалац "Коперник", вул. Коперника, 9

19:00 - концерт "Бродвей і Голлівуд". Академічний молодіжний симфонічний оркестр "INSO-Львів". Львівська обласна філармонія

21:00 - американська кінокласика просто неба "Назад у майбутнє". Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Львів у новинах:

У центрі Львова був помічений Обама і американські військові (фото, відео)

Кавалер з Москви розчленував львів'янку після декількох побачень

У дворику Вірменської церкви у Львові розкопали людські кістки (відео) 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах