Будь в курсі: від сьогодні вулицю Городоцьку у Львові перекрили для транспорту (схема)

фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Події
01 червня 2016 09:46

У зв’язку  з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на шляхопроводі на вулиці Городоцькій,166 з 1 червня і до 14 жовтня цього року рух транспорту тут буде заборонений, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Нагадаємо,Аварійний міст на Городоцькій у Львові закривають на ремонт деталі

За словами начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктора Щира, на час проведення робіт міські автобуси курсуватимуть за зміненими маршрутами.

"Автобуси №21 та №28 будуть їхати по вул. Виговського – Любінській - Окружній на вул. Городоцьку та далі за маршрутом.

Автобуси, які їхали по вул. Любінській до Мотозаводу, будуть їхати по вул. Окружній та виїжджати на вул. Городоцьку.

Маршрути №11, 18 та 23, які їдуть на Левандівку, будуть їхати з вул. Виговського на вул. Любінську, по вул. Окружній через вул. Городоцьку на вул. Сяйво і далі за маршрутом.

У зворотному напрямку частина транспорту буде їхати з вул. Городоцької на вул. Любінську по вул. Народній, а частина – по вул. Кондукторській", - розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Тролейбуси маршруту №7 до закінчення ремонтних робіт не курсуватимуть. "Машина буде перекинута на інший маршрут і обслуговуватиме мешканців нашого міста", - зазначив Віктор Щир.

Також він закликав мешканців та гостей міста, для запобігання утворенню заторів на вул. Любінській, користуватися вул. Курмановича. "Вул. Курмановича можна виїхати на Левандівку та на вул. Городоцьку", - уточнив Віктор Щир.

У процесі реконструкції шляхопроводу також буде розширено проїзну частину дороги до 4-х смуг на вул. Городоцькій на ділянці від Хлібзаводу до вул. Сяйво.

Роботи виконуватиме ТзОВ "Західтрансбуд". Компанія має досвід з виконання схожих робіт на Західному об’їзді Львова та на вул. Левандівській.

"Ми робимо не тільки шляхопровід, а й під’їзні дороги до нього. Загальна протяжність вул. Городоцької, яка підлягатиме ремонту - близько 350 м п. Шляхопровід, який зараз разом з двома тротуарами має ширину  12 м, після реконструкції буде мати ширину 19,7 м. Міст розшириться майже на 60%. Це буде повноцінних дві смуги в дві сторони, будуть повноцінні гарні великі тротуари.

Також буде виконано багато робіт щодо переносу інженерних комунікацій. Це будуть одні з найскладніших процедур, адже там дуже багато кабелів компаній, які надають інтернет-послуги, послуги мобільного зв’язку. Вони зараз, як правило, оптико-волоконні. Це дуже складна робота їх роз’єднати, перепаяти, з’єднати", - розповів начальник управління житлового господарства ЛМР Юрій Голець.

З підрядником укладено угоду на суму 20,8 млн грн. "Другим учасником конкурсу була компанія "Онур", але вони запропонували ціну на 1,8 млн грн більше, тому акцептовано пропозицію "Західтрансбуду", - додав Юрій Голець.

Зважаючи на те, що під мостом проходить залізнична колія, під час ремонтних робіт на певний період часу припинятимуть курсування поїздів. "Є погодження з Львівською залізницею, напрацьовуються так звані "вікна", адже під шляхопроводом є кабелі високої напруги. Коли люди будуть працювати у наближені до кабелів, то мережу відключатимуть, аби убезпечити працівників. Є відпрацьовані всі документи з Львівською залізницею, цього тижня будемо мати бачення щодо підписання графіка "вікон". Всі служби зацікавлені в тому, щоб все зробити оперативно і швидко.

Це напрямок в сторону Ходорова, за потреби може бут змінений графік та маршрут курсування потягів. Залізниця погодилася, за умови попередження, надавати необхідні "вікна". Ми маємо інформувати залізницю про таку потребу за 30 днів, а вони, в свою чергу, інформуватимуть про зміни в русі своїх пасажирів", - сказав Юрій Голець.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних робіт.

Схема руху

Будь в курсі: від сьогодні вулицю Городоцьку у Львові перекрили для транспорту (схема) фотоЛьвів у новинах:

У Львові на Городоцькій відремонтують аварійний міст

Цьогоріч у Львові відремонтують найаварійніший міст 

У Львові на три припаркованих авто впало дерево (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах