На Львівщині бджоли до смерті закусали чоловіка

Фото взято з сайту rus.delfi.lv

Фото взято з сайту rus.delfi.lv

Події
06 червня 2016 16:59

У селі Ясенівці Золочівського району на Львівщині, облаштовуючи вулики на пасіці, помер 44-річний чоловік. Його вжалило більше трьох сотень бджіл.

Сільський голова села Червоне Василь Зозуля розповів: "Чоловік з нашого села, а вулики перевозив у сусіднє – Ясенівці. Там мешкає його мати. З братом облаштовували у її саду пасіку. Машиною привезли вулик із бджолами. Їх вивантажували. Несли. Один впав і розпався. Звідти вилетіли бджоли. Цілий рій, десь до 300 комах. Кинулись на чоловіка. Якраз дуже спекотно було. Тому бджоли надто агресивні".

Комахи вжалили потерпілого в обличчя, руки, тулуб. На поміч синові кинулась мати. На неї також напали бджоли. Брат викликав "швидку". Медики врятували лише жінку. Вона в реанімації. Андрій Фірак помер на місці.

Про це повідомили сьогодні, 6 червня, в київському інтернет-виданні "Gazeta.ua". Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли у понеділок:

"До Золочівського відділу поліції 5 червня надійшло повідомлення про те, що у селі Ясенівці раптово помер 44-річний житель сусіднього села Червоне.

Правоохоронці встановили, що чоловік привіз до свого брата вулики із бджолами, при перенесенні в сад одного з них, не втримав вулик, який впав і розбився

Бджолина сім‘я, яка вилетіла з вулика, завдала чоловіку множинні укуси від яких він помер на місці. Призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті чоловіка".

Львів у новинах: 

У Львові шукають батьків загубленого 5-річного хлопчика (фото)

У Львові пройшов жіночий велопарад "Богиня на велосипеді" (фоторепортаж)

"Океан Ельзи" виступить у Львові в рамках світового турне: скільки коштують квитки (фото, відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах