Де у Львові не вивозять сміття: перелік вулиць

Новина - Події - Де у Львові не вивозять сміття: перелік вулиць

Новина - Події - Де у Львові не вивозять сміття: перелік вулиць

Події
07 червня 2016 14:33

У Львові немає проблем зі сміттям, – зазначають міські чиновники і додають, що всі побутові відходи вивозять на сміттєзвалища, що знаходяться на території Львівської області. В мережі львів’яни у коментарях зазначають, на яких вулицях нині є переповнені контейнери.

"Ми не будемо здійснювати сортування сміття на очисних спорудах ("Львівводокалу"). Також не йде мова про те, що там вивантажуватимемо сміття. Якщо у Львівській області буде проблема з тим, щоб вивозити сміття, лише тоді, можливо, ми будемо завозити туди сміття малогабаритними автівками. Там його перевантажуватимуть у великогабаритні машини і будуть вивозити за межі Львівської області", – зазначила раніше Ірина Маруняк, голова Сихівської РА, заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Зокрема, вона додала, що зараз із міста вивозять сміття й перезавантаження контейнерів немає.

Тим часом у коментарях до допису на facebook-сторінці "Твоє місто" львів’яни вказують вулиці, де останнім часом були проблеми з вивезенням сміття.

У переліку: вулиця Глибока, вулиця Івана Франка (161, 163), вулиця Тракт Глинянський, вулиця Бескидська, вулиця Старознесенська, а також Лисиничі.

Львів у новинах:

Вночі на Львівщині горіло ще одне сміттєзвалище

Через ситуацію на Грибовицькому сміттєзвалищі у Львові припинили вивіз сміття

Садовий просить Президента оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах