Тараса Познякова розстріляли з пістолета ТТ – ЗМІ

Новина - Події - Тараса Познякова розстріляли з пістолета ТТ – ЗМІ

Новина - Події - Тараса Познякова розстріляли з пістолета ТТ – ЗМІ

Події
08 червня 2016 10:22

Зниклий два місяці тому 25-річний львів'янин Тарас Позняков убитий. Про це "Вістям" стало відомо з матеріалів справи, які опинилися в розпорядженні редакції. Зокрема, там йдеться, що стріляв в хлопця один з підозрюваних, Луан Кингисепп, який сидів поруч з водієм. Він тричі вистрілив з пістолета ТТ в груди і живіт Тараса. За даними слідства, хлопець загинув на місці, а після цього його тіло злочинці переклали на підлогу в салоні ззаду.

Також слідство встановило, що своїх пасажирів він знайшов на сервісі BlaBlaCar (раніше поліція це спростовувала). Відомо, що лиходії листувалися з ним з села Тарасівка під Києвом під вигаданими іменами. Своїх пасажирів Тарас віз зі Львова, куди вони за день до цього спеціально приїхали з Києва зі зброєю. Другого пасажира (Дмитра Голуба) вдалося встановити завдяки тому, що Audi A6 зупинялася заправлятися в селі Колодінка Рівненській області (на трасі Чоп - Київ). Там він виходив з машини прогулятися.

Читайте усі новини тут Зникнення Тараса Познякова: хроніка подій

Саме вбивство сталося 4 квітня між селами Шевченкове і Бобриця під Києвом в проміжку між 11:48 і 12:05. Бандити намагалися погрозами змусити хлопця зупинитися і вийти з машини. Хлопець відмовився, зав'язалася бійка, в якій прозвучали постріли. "Стріляв Луан Кингисепп, не виходячи з салону. Від отриманих тілесних ушкоджень власник машини загинув на місці злочину", - сказано в матеріалах справи. Де тіло, до сих пір не встановлено.

Офіційно в поліції Київської області не говорять про отримані результати експертиз. "В даний момент ми зайняті пошуками підозрюваних і водія Audi. Що з ним, ми не знаємо", - каже речник поліції Київської області Микола Жукович.

Батьки ж Тараса не втрачають надію. "Синку, ми чекаємо від тебе дзвінка! Та не перестаємо шукати тебе і дякуємо всім, хто робить це з нами", - написала його мама в "Фейсбуці".

Львів у новинах: 

Гаряча вода у помешканнях львів'ян з'явиться пізніше, ніж обіцяно

Дізнайся: чому частині Львова на кілька тижнів відключили гарячу воду

Будь в курсі: 1 квітня гаряча вода подорожчає на 55%

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах