Львів з Польщею з'єднає новий авіарейс

фото з сайту lowcostavia.com.ua

фото з сайту lowcostavia.com.ua

Події
10 червня 2016 11:33

Авіакомпанія SprintAir, що з минулого року виконує рейси по Польщі та за її межами, оголосила про відкриття нового рейсу Львів – Радом

Рейси почнуть виконувати з 23 червня на турбогвинтовому літаку Saab 340.

Розклад передбачає польоти двічі на тиждень, щочетверга та щонеділі. Політ триватиме трохи більше години.

"Ми раді, що наша мережа сполучень з міста Радом зростає, і, як наслідок, тепер ми можемо запропонувати нашим пасажирам п’ятий маршрут. Львів – гарне місто і привабливий напрямок для польських туристів. Ми сподіваємося, що зручне розташування аеропорту в Радомі, що дозволяє легко дістатися до Варшави, в поєднанні з доступними цінами сприятиме попиту на квитки, як наші інші напрямки з аеропорту Радом: Гданськ, Прага, Берлін і Вроцлав", – каже Jaroslaw Chlopecki, комерційний директор SprintAir.

Квитки вже в продажу на сайті авіакомпанії за ціною від 149 злотих в один бік.

Варто зазначити, що Радом розташований у Мазовецькому воєводстві Польщі, за 307 км від Львова і лише за 100 км від Варшави.

Довідка. "SprintAir" є якірною і єдиною авіакомпанією, яка працює в аеропорті Радома. Звідси її літаки літають до Берліна, Вроцлава, Гданська та Праги. Вартість квитка із Радома до Вроцлава коштує від 149 в акційному тарифі до 349 злотих (близько 1000 грн або 2400 грн).  Зараз зі Львова до Польщі є лише один авіарейс до Варшави, який виконує польська авіакомпанія LOT

Нагадаємо,з середині квітня у львівському аеропорті збільшиться кількість рейсів  та міст, куди можна потрапити без пересадок. Серед них – острів Крит та ще один рейс до Стамбула. 

Джерело: lowcostavia

Львів у новинах:

Аеропорт "Львів" готується приймати прямі авіарейси з США та Канади 

Зі Львова відкривають нові авіарейси до Києва та Ужгорода

Зі Львова відкривають нові авіарейси: куди саме

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах