У Львові під час бійки біля нічного клубу підстрілили трьох людей

Новина - Події - У Львові під час бійки біля нічного клубу підстрілили трьох людей

Новина - Події - У Львові під час бійки біля нічного клубу підстрілили трьох людей

Події
11 червня 2016 14:59

Внаслідок конфлікту біля одного з львівських нічних клубів троє чоловіків отримали поранення з травматичної зброї, повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 11 червня, близько п’ятої ранку у Шевченківський відділ поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря травмпункту про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги доставлено трьох чоловіків з вогнепальними пораненнями. Після надання медичної допомоги вони були госпіталізовані.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, вночі поблизу одного з нічних клубів на проспекті Чорновола у Львові між шістьма чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Один з учасників конфлікту, застосувавши пристрій для відстрілу ґумових куль, поранив трьох інших учасників бійки – двох львів’ян віком 26 та 27 років та 27-річного мешканця Пустомитівського району. Усі чоловіки перебували у стані сп’яніння.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та місцеперебування усіх учасників конфлікту. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

На Львівщині спіймали педофіла, який викрав двох дівчаток (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах