Для продавців з "Санта-Барбари"у Львові зводять нові павільйони

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
22 червня 2016 09:28

На виділеній ділянці для ринку "Санта-Барбара", на вул. Антонича, розпочали встановлювати торгівельні павільйони. Згідно з меморандумом, на нове місце підприємці мають переїхати у липні, але, імовірно, цей термін буде порушений, повідомив під час брифінгу  заступник директора ЛКП "Львівавтодор" Євген Калитич, інформує ZIK-Стрім

"Там вже є електроенергія, підключаємо воду та каналізацію. Ведеться будівництво павільйонів. Зокрема, виконують зварювальні роботи, павільйони будуть збірні", – розповів Євген Калитич.

Крім того, на нижній ділянці "Санта-Барбари" почали демонтовувати підсобні приміщення ринку та вивільняти автостоянку за ринком.

"Відповідно до меморандуму, переселення мало б бути у липні, але не встигають і керівництво ринку просить, щоб ми пішли їм на поступки", – зазначив Калитич.

Нагадаємо, згідно з досягнутими домовленостями між ЛКП "Львівавтодор", Сихівською районною адміністрацією та ТОВ "Сихівська народна торгівля", відбувається перенесення ринку "Санта-Барбара" на вулицю Антонича, у зв’язку з прокладенням трамвайної колії на Сихів.

 Читайте ще новини Львова:

На Львівщині облаштують 68 спортивних майданчиків: де саме

Де у Львові не буде світла наступні три дні 

У Львові вирішили оновити площу Франка 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах