Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 23 червня

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
23 червня 2016 11:55

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


Аварія на Львівщині: водій помер на руках у лікарів


На Львівщині трапилася  ДТП за участі ВАЗа та іномарки, один водій загинув, повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася  21 червня  на автодорозі Львів – Тернопіль в селі Струтин Золочівського району.

За попередніми даними, 22-річний місцевий житель керуючи автомобілем ВАЗ-2106, скоїв зіткнення з автомобілем "Форд Транзит" під керуванням 21-річного жителя міста Золочів.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди  водій автомобіля ВАЗ-2106 від отриманих травм помер  під час надання медичної допомоги. Пасажир цього автомобіля – 18-річний житель села Струтин,  госпіталізований в лікарню.

Також тілесні ушкодження отримали водій та 24-річна жінка-пасажир автомобіля "Форд Транзит", жителька Тернопільської області.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачаєпокарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте ще новини Львова:

В львівському ресторані на святкуванні отруїлось 10 людей 

У львівському супермаркеті обвалилась стеля

У мережі з'явились фото страшного смерчу на Львівщині

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах