На Львівщині НП: розлючений лев пошматував двох чоловіків

фото з сайту dw.com

фото з сайту dw.com

Події
28 червня 2016 14:37

Минулого понеділка під вечір в приватному зоокутку "Білаки" Самбірського району Львівської області сталася надзвичайна пригода – одному чоловіку лев через клітку пошматував руку, а другому ногу. Обидва годувальники звірини отямилися на лікарняному ліжку ЦРЛ, повідомляє IA ZIK.

За словами власника ПФ "Білаки", добре знаного й авторитетного господаря Івана Білака, він на території фірми зустрів двох підпилих чоловіків. Вони сказали, що йдуть по молоко, яке тут місцевим мешканцям продають свіжим.

Але "друзі" насправді таємно завернули у зоокуток, який на території фазенди існує більше двадцяти років і стільки часу сюди приходять діти з батьками, а то й без них подивитися на диких тварин. Тут вони мають що їсти. Власне, леви від ситого життя радували сенсаціями – розмножувалися навіть у неволі.

П’яний чоловік переліз через бар’єр, щоб почастувати лева печивом. Вистачило  однієї секунди, як його рука опинилася у міцній пащі хижака. Тоді приятель почав рятувати жертву, сам, щоб відтягнути його, до залізних прутів клітки вперся ногою. Її звір, як лезом, пошкодив своїми гострими кігтями.

У травматологічному відділі Самбірської ЦРЛ зшивали пошматовані руку й ногу.

Медики твердять, що в того, чоловікові з понівеченою рукою, доведеться робити ще одну операцію, бо лев зубами вирвав шматок тіла, можливе загноєння. З ногою проблем менше.

Наразі, за твердженням "Самбір плюс інфо", лікування взяв на себе Іван Білак. Після того, що сталося, він радий би навіть позбутись зоокутка – єдиного у всій окрузі улюбленого місця втіхи для самбірської малечі  та гостей міста, але охочих прийняти диких тварин, на жаль, поки що нема.

Читайте ще новини Львова: 

На Львівщині вантажівка врізалась у поліцейських (відео) 

На фестивалі у Львові через спеку непритомніють люди (фото) 

"Вщент": під Львовом розбилася BMW, водій загинув, пасажири в лікарні (оновлено)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах