Не для слабких нервів: добірка страшних подій у Львові за 4 липня

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Події
04 липня 2016 10:41

Пожежі, загадкові вбивства  пограбування, ДТП і самогубства як і в будь-якому іншому місті у Львові не рідкість. У цьому матеріалі VG Львів протягом дня збирає саме такі інциденти, які сталися в різних районах міста за останню добу.


На Львівщині згвалтували дівчину-інваліда


Правоохоронці про те, що сталося дізналися від 51-річного чоловіка, який розповів, що знайомий в своєму будинку силою утримує 24-річну дівчину.

 

Як розповіли hronika.info в прес-службі ГУ Національної поліції України у Львівській області, дівчину, інваліда з дитинства, насильник зустрів на вулиці і обманом заманив її до себе додому.

Свою матір збоченець вивів з дому, сам закрився з дівчиною і згвалтував її.

Треба сказати, що у чоловіка за плечима вже була судимість.


В одному з львівських кафе зарізали чоловіка


Учора вночі під час перегляду футболу у одному з львівських кафе сталася сутичка з різаниною, у результаті було смертельно травмовано 35-річного чоловіка, повідомляє спільнота "Варта 1" на своїй сторінці у Facebook.

Так, 3 липня близько 01.40 у Львові на вулиці Патона, 37 в дерев’яному кафе біля "Арсену" під час перегляду футболу, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння раптово виник конфлікт між двома чоловіками.

Так, 31-річний раніше судимий чоловік, керуючись раптово виниклим умислом спрямованим на вчинення умисного вбивства, наніс три удари ножем по тілу 35-річного чоловіка, уродженця Судова Вишня, котрий проживав у Львові.

“Внаслідок чого спричинив колото різані рани акселерної ділянки зліва з пошкодженням акселярної артерії, колото різану рану живота зліва проникаючу в черевну порожнину, що в даному випадку призвели до смерті постраждалого.

Завдяки працівникам кримінальної поліції Залізничного ВП особу злочинця встановлено і його затримано. В даний момент він знаходиться в СІЗО”, – йдеться у повідомленні.

Читайте ще новини Львова:

"Не зміг обрати кращу": "гламурний" львів'янин поцупив туш для вій декількох марок

У Львові студентку обікрали у трамваї на 14 000 гривень, а прихожанку у храмі на 60 000

У Львові на хабарі піймали керівницю райвідділу міграційної служби

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах